Skip to content

Vacature: Allround medewerker

In deze zeer gevarieerde functie is geen dag hetzelfde. Je haalt auto’s op voor onze werkplaats en verkoopafdeling. Je neemt aangekochte en ingeruilde auto’s in en zorgt dat deze gereinigd worden. Je verzorgt lichte administratieve werkzaamheden voor onze verhuurafdeling en assisteert bij de afhandeling van onze exportafdeling en ondersteunt onze verkoop en werkplaats. Afwisseling dus gegarandeerd!

Soort contract

Fulltime, 32-40 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een flexibele collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed humeur. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Auto Corsten

Auto Corsten BV is aangesloten bij Vakgarage en het adres voor Mariahout en omstreken. Het familiebedrijf is in 1972 gestart door Jan Corsten. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf / occasioncentrum met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie, APK-keuringen.

BOVAG 
Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf.