Skip to content

Vakgarage Auto Corsten BV

Auto Corsten is een full-service bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats. U kunt op een reparatie wachten onder het genot van een gratis kopje koffie of u neemt één van onze gratis leenauto’s mee. Bij Vakgarage Auto Corsten in Mariahout werkt een enthousiast team van auto monteurs. Onze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken. Onze monteurs volgen zo veel mogelijk cursussen / bijscholing om de snelle veranderingen in de techniek van auto’s te pareren,  zodat u verzekerd bent van een buitengewoon kundige monteur die aan uw auto sleutelt. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto’s “uit te lezen” en af te stellen. Bij Vakgarage Auto Corsten in Mariahout is uw auto in “Goede handen”

Haal- en brengservice is mogelijk (in straal van 20km)

In onze werkplaats kunt u terecht voor

Ook hebben wij een speciale afdeling voor lichte bedrijfsauto’s.

APK keuring / roetmeting

Schade taxaties / herstel

Onderdelen

Accessoires

Airco reparaties, etc.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Onderhoud en reparatie

Bij ons bedrijf werken deskundige mensen, echte vakmensen. Zij hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis. Dankzij het juiste personeel en de geschikte apparatuur kunnen wij bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Ook voor onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door periodiek onderhoud gaat u altijd veilig en zonder zorgen op weg. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Hierbij valt te denken aan het verversen van olie, afstellen van de remmen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor nieuwe banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers zijn wij de beste keus.

APK : Algemene Periodieke Keuring

Is uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK? Laat dan uw auto keuren bij dé APK specialist, Vakgarage Auto Corsten in Mariahout. De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.
Vakgarage Auto Corsten heet u daarvoor hartelijk welkom. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn.

Meer over de APK

De overheid heeft de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren: is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd? De APK-keuring is een momentopname. Het label “APK-goedgekeurd” is absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.

Tips

 • Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd.
 • Neem uw kentekenbewijs mee.
 • Bewaar het keuringsrapport goed; ook als uw auto is afgekeurd.

U moet het rapport bij u hebben tijdens het rijden!

Gratis APK!?

Gelukkig zijn de moderne auto’s kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig dan vroeger. Vaak voldoet één APK keuring en één grote beurt per jaar uitstekend. Bij Vakgarage Auto Corsten is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een ‘Grote Beurt’. Bij een combinatie voert uw Vakgarage de APK keuring namelijk gratis voor u uit.
U bespaart zo tijd en geld!

Vakgarage Auto Corsten zekerheden

Wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming! Wij bellen altijd indien reparaties noodzakelijk zijn om een APK goedkeuring te verkrijgen! Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk.

Wie is Vakgarage?

Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 300 universele autobedrijven, waaronder Auto Corsten in Mariahout die alle lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden.
Al meer dan 25 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren. Om de kwaliteit te waarborgen moet elke Vakgarage voldoen aan het Vakplan, het kwaliteitszorgsysteem dat ISO 9001-2008 is gerelateerd. Om het jaar wordt elke Vakgarage hierop door een externe partij gecontroleerd. Door de grootte van het netwerk is er bij u altijd een Vakgarage in de buurt waar u kunt rekenen op SERVICE met hoofdletters tegen een eerlijke prijs. Auto Corsten is gelegen in Mariahout, Noor-Brabant. Maria-hout valt onder de gemeente Laarbeek.

De 10 sterke punten van Vakgarage Auto Corsten

 • Vakmensen werken aan uw auto
 • Goed en betrouwbaar advies
 • Gratis vervangend vervoer + Haal en breng service
 • Altijd een persoonlijke benadering
 • Wij willen het beste voor elke klant
 • Werkzaamheden worden met de juiste hoogwaardige apparatuur verricht
 • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
 • Lid van de BOVAG en RDW erkend.
 • Vakgarage erkend
 • APK keuringsinstantie

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit