Skip to content

Info en onze diensten

Auto Corsten BV is uw Vakgarage van Mariahout en omstreken. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie en APK-keuringen.

Auto Corsten is al meer dan 51 jaar een begrip in Noord-Brabant! Het familiebedrijf is in 1972 opgericht door Jan Corsten en inmiddels staat zoon Bart aan het roer.

BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid. Meer informatie vindt u op de BOVAG website.

Bij de RDW staan voertuigen, veiligheid en milieu centraal. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsapecten van het Nederlandse voertuigpark. Nadat voertuigen zijn toegelaten op de weg en een kenteken hebben gekregen, blijft de RDW de veiligheid van voertuigen periodiek in de gaten houden. Dat gebeurt onder meer door de APK. Daarnaast registreert de RDW de gegevens van voertuigen, hun eigenaren en de afgegeven documenten zoals kenteken- en rijbewijzen. De RDW beheert zo het basisregister voertuigen in Nederland. Meer informatie vindt u op de website van de RDW.

Wij zijn uw autoschadeherstelbedrijf. We herstellen elke autoschade vakkundig snel en efficiënt, wat kostenbesparend werkt.

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met bijna alle verzekeraars. Hierdoor kunnen wij uw schade in vrijwel alle gevallen rechtstreeks met uw verzekeraar of tussenpersoon zowel administratief als financieel afhandelen en profiteert u van alle voordelen van de samenwerking. Denk hierbij aan gratis vervangend vervoer, haal en breng service en in de meeste gevallen geen, of een verlaagd eigen risico.

Omdat wij continue blijven investeren in kennis en equipment herstellen wij uw auto volgens de laatste fabrieksnormen. Waardoor uw auto net zo veilig terug de weg op gaat, als het moment dat hij uit de fabriek kwam.

De Vakgarage Autoverzekering is een autoverzekering met een zeer voordelige premie en een uitstekende dekking. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde Vakgarage. Er is geen sprake van terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade en reparaties worden altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd met onze autoverzekering: hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u denkt!  Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij Vakgarage Auto Corsten in Mariahout op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Van sterretje tot ingeslagen autoruit: voor een ruitreparatie kunt u rekenen op Vakgarage Auto Corsten in Mariahout. De deskundige monteurs van Vakgarage Auto Corsten geven u vakkundig advies, zorgen voor reparatie of vervanging en helpen u weer veilig de weg op. Kom daarom snel naar Mariahout voor een ruitreparatie.

Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Vakgarage AircoCheck! Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Vakgarage Auto Corsten voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of onbekende onderhoudshistorie! Laat daarom uw auto door ons keuren.

Gaat u met de auto op vakantie? Dan gaat u vrijheid tegemoet! U kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Tenminste, als uw auto doorwerkt terwijl ú vakantie viert.Ga met een onbezorgd gevoel op vakantie. Kom langs voor de Vakgarage VakantieCheck Basis of Premium, dat biedt zekerheid! Uw auto wordt visueel gecontroleerd op 10 belangrijke punte

In onze webwinkel vindt u ons assortiment aan (winter)banden en velgen tegen groothandelprijzen. Auto Corsten is al 35 jaar agentschap van Opel en verkoopt gebruikte auto’s van alle merken.  Bij Auto Corsten kunt u terecht voor occasions, onderhoud en onderdelen, accessoires of vele banden/velgen sets.

De overheid heeft de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren: is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd? De APK-keuring is een momentopname. Het label “APK-goedgekeurd” is absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.

De Vakgarage Pechhulp is voor u verkrijgbaar als u uw auto laat onderhouden door Vakgarage Auto Corsten. Wij onderhouden uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie. De Vakgarage Pechhulp is geldig in Nederland en 43 andere landen in Europa. U bent dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit