Skip to content

Vacature: Junior verkoopadviseur

een commerciële duizendpoot die een belangrijke schakel is op onze verkoopafdeling

In deze zeer gevarieerde functie is geen dag hetzelfde. Je zorgt er voor dat onze verkoopauto’s zowel in onze showroom als op het internet perfect gepresenteerd worden. Na de technische controle en de grondige poetsbeurt neem jij foto’s en inventariseert de opties zodat je ze kunt prijzen en op het internet kan presenteren. Uiteraard ben jij ook de gastheer die onze klanten welkom heet en adviseert. Inruilauto’s taxeren, proefritten inplannen, verkochte auto’s afleveren. Afwisseling dus gegarandeerd!

Soort contract

Fulltime, 32-40 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een flexibele collega met uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en een goed humeur die op zoek is naar een mooie uitdaging. Je hebt passie voor mensen en auto’s en bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Auto Corsten

Auto Corsten BV is aangesloten bij Vakgarage en het adres voor Mariahout en omstreken. Het familiebedrijf is in 1972 gestart door Jan Corsten. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf / occasioncentrum met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie, APK-keuringen.

BOVAG 
Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf.