Skip to content

Vacature: Meewerkend voorman

Die een belangrijke schakel vormt tussen de klant, de werkplaats en de receptie.

In deze mooie en gevarieerde functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt behalve technische kennis ook een commerciële instelling, sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
Als meewerkend voorman-service adviseur verricht je afwisselend onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenauto’s maar ook aan bedrijfswagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de mogelijke werkzaamheden. Als schakel tussen de werkplaats en receptie ben je mede verantwoordelijk voor planning van en controle houden over het werkplaatsproces. Je assisteert onze service adviseur bij het maken van afspraken, offertes en werkorders, facturering en beheer vervangend vervoer.

Ook de ervaren autotechnicus die aan de functie-eisen voldoet wordt opgeroepen om te reageren om de mogelijkheden te bespreken.

Soort contract

Fulltime, 36-40 uur.

Functie-eisen

Wij verwachten een flexibele, prettige collega met een MBO niveau-, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede commerciële eigenschappen. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij een uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Auto Corsten

Auto Corsten BV is aangesloten bij Vakgarage en het adres voor Mariahout en omstreken. Het familiebedrijf is in 1972 gestart door Jan Corsten. Het automobielbedrijf is gegroeid naar een full-service auto bedrijf / occasioncentrum met een moderne geoutilleerde werkplaats en één van de grootste occasioncenters uit de regio. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft, zoals o.a. inkoop / verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling, import / export, onderdelen / accessoires, onderhoud/reparatie, APK-keuringen.

BOVAG 
Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf.