Skip to content

Occasionsites

Natuurlijk zijn de occasions van Auto Corsten, naast de eigen website www.autocorsten.nl  en voor de export www.autocorsten.eu  ook te vinden op de diverse Occasionsites.

Onderstaand treft u een overzicht aan van officiële occassionsites waar wij de occasions invoeren:

Autotrack

Bekijk ons bedrijf op de occasionsite Autowereld AutoWereld.nl werd medio 2009 opgericht door AutoDealers B.V. om in te springen op de behoefte aan een overzichtelijke autosite, waarop zowel autobedrijven als particulieren gratis occasions kunnen plaatsen. AutoWereld.nl is daarmee een gratis alternatief voor bestaande betaalde sites.

Autowereld

Bekijk ons bedrijf op de occasionsite Autowereld
AutoWereld.nl werd medio 2009 opgericht door AutoDealers B.V. om in te springen op de behoefte aan een overzichtelijke autosite, waarop zowel autobedrijven als particulieren gratis occasions kunnen plaatsen. AutoWereld.nl is daarmee een gratis alternatief voor bestaande betaalde sites.

Marktplaats

Auto Corsten is al 11 jaar actief op Marktplaats. Bekijk onze pagina op de occasionsite Marktplaats

Autoscout

Vind uw droomauto bij AutoScout24, Europa-breed grootste online automarkt.

Bij AutoScout24 vindt u uw droomauto in het grootste aanbod van Europa met meer dan 2 miljoen auto’s. Hierbij kunt u zoeken in het aanbod van uw lokale autobedrijf en van circa 50.000 autobedrijven in heel Europa. Of u nu een nieuwe auto of tweedehands auto zoekt, een milieuvriendelijke stadsauto of een sportieve auto – bij AutoScout24 kunt u snel, eenvoudig en stressvrij uw droomauto vinden.

Bekijk onze pagina op de occasionsite Autoscout

Autotrader

Bekijk onze pagina op de occasionsite Autotrader

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag
10:00 tot 16:30 uur
Zondag
Gesloten
Werkplaats
Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag
09:00 tot 12:00 uur (noodgevallen)
Zondag
Gesloten