Skip to content

Vakantiecheck auto

Veel mensen gaan met de auto op vakantie. Tijdens de vakantie rijdt u al gauw 20% van uw jaarlijks kilometrage. En niets is vervelender dan wanneer uw auto er tijdens uw welverdiende vakantie mee ophoudt. Het regelen van reparatie in het buitenland kan kostbaar en tijdrovend zijn en brengt de nodige stress met zich mee. Het laten uitvoeren van een preventieve vakantiecheck ten aanzien van uw auto voordat u op vakantie gaat, kan u veel rust opleveren.

Voor een vakantiecheck van uw auto gaat u naar Corsten in Mariahout

In de loop der jaren is Auto Corsten BV in Mariahout nabij Beek en Donk uitgegroeid van een relatief eenvoudig autobedrijf tot een fullservice garagebedrijf. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte wagen maar ook voor onderhoud en reparatie. Gaat u binnenkort op vakantie, dan is het aan te raden om uw auto te laten onderwerpen aan een uitgebreide vakantiecheck. Tijdens deze check controleren we uw auto onder andere ten aanzien van:

  • Airco 
  • Motorolie 
  • Remvloeistof 
  • Ruitensproeiersvloeistof 
  • Koelvloeistof 
  • Koelsysteem 
  • Accu en klemmen / bedrading 
  • Banden

Op die manier bent u er vrijwel van verzekerd dat uw voertuig goed blijft functioneren gedurende uw vakantie.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Corsten: van vakantiecheck tot nieuwe auto

De mensen die werken in onze vakgarage zijn goed opgeleid en weten waarop ze moeten letten tijdens de vakantiecheck om u met een gerust hart met uw auto op reis te laten gaan. Maar Corsten doet meer dan alleen preventief onderhoud zoals een vakantiecheck. Wij zijn officieel Opel dealer en beschikken daarnaast over een van de grootste occasion centres van de regio. Ook voor een nieuwe auto kunt u dus bij ons terecht. Daarnaast bieden wij complexe, secundaire diensten aan zoals bemiddeling bij aan- en verkoop en zelfs leaseconstructies.

Wilt u direct een afspraak maken voor de uitvoering van een vakantiecheck aan uw auto of om een andere reden? Neem dan contact met ons op.