Skip to content

Opel garage Helmond

Bent u op zoek naar een Opel garage in de regio Helmond? Auto Corsten BV is officieel Opel dealer en bovendien vakgarage in Mariahout nabij Helmond. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Opels. En is er u veel aan gelegen om uw Opel door een erkend Opel garagebedrijf te laten onderhouden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Waar het veertig jaar geleden allemaal begon met de start van een klein, regionaal autobedrijf in de omgeving van Helmond, is onze onderneming in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de grootste full-service autobedrijven in heel Oost-Brabant. Wij zijn niet alleen Opel garage. U kunt ook bij ons terecht voor uitstekende occasions van andere merken. Wij beschikken over een zeer moderne en goed geoutilleerde werkplaats. Ons occasioncenter is een van de grootste in de regio Helmond.

Corsten is dé Opel garage van Helmond en omstreken

Bent u verknocht aan het merk Opel, kom dan naar onze showroom en zoek een nieuwe auto uit in onze Opel garage. U kunt kiezen tussen nieuwe en gebruikte Opels. Ons bedrijf biedt een brede dienstverlening aan op het gebied van automotive. Afgezien van inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel, kunt u bij ons ook terecht voor taxaties, schade, financiering / lease, bemiddeling bij verkoop en voor import en export van auto’s. Zoekt u een Opel grage die specifieke onderdelen kan leveren? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Laat ons a.u.b. weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle automobielen die wij in onze Opel garage nabij Helmond op dit moment in de verkoop hebben. Zoekt u een Opel dan kunt u zoeken op basis van diverse criteria waaronder model, brandstoftype en transmissie. Maar ook voor andere automerken kunt u bij ons terecht.

Wilt u de auto eens in het echt komen bekijken in onze Opel garage in Mariahout nabij Helmond? Onze showroom is 6 dagen per week geopend. Contact opnemen hoeft niet. Wij staan voor u klaar dus u kunt gewoon langskomen.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit