Skip to content

Op zoek naar een hybride auto? Kies voor een SUV!

SUV staat voor Sport Utility Vehicule. Breed formaat, hoge instap en groot laadvermogen. Wat wilt u nog meer? Een zuinige auto! Juist, dan is een plug in hybrid SUV echt iets voor u. Een hybride auto combineert een elektromotor met een benzinemotor. Conventioneel rijdt u bij lagere snelheden, bijvoorbeeld in de stad wanneer u boodschappen gaat doen, elektrisch. U verbruikt geen brandstof. Goed voor het milieu en lage verbruikskosten. Een plug in hybrid SUV heeft echter nog een extra aangename verrassing voor u in petto.

SUV hybride occasion: een topkwaliteit voertuig tegen de laagst denkbare aanschafprijs

Of u nu kiest voor een nieuw voertuig of voor een hybride SUV occasion, de voordelen zijn evident. Gaat u voor een pluginversie dan kunt u bovendien verder en harder geheel elektrisch rijden. Een normaal hybride voertuig gebruikt de elektrische aandrijving enkel bij lagere snelheden tot zo’n 50 km per uur, en houdt dat hooguit enkele kilometers vol. Geeft u gas op de snelweg dan heeft u toch echt de benzinemotor nodig en gaat het elektrisch voordeel verloren.
Een plug in hybrid SUV is echter uitgerust met een krachtigere elektromotor en een krachtiger batterijpakket. Daarmee rijdt u, afhankelijk van het type voertuig, tot wel 50 kilometer range geheel elektrisch. Ook op de snelweg. Is de batterij leeg dan schakelt de auto automatisch over op brandstof. U kunt altijd door.

Duurzaamheid gewaarborgd

De kwaliteit van een hybride SUV occasion uit de showroom van ons bedrijf, Auto Corsten te Mariahout, is te allen tijde gewaarborgd. De elektrische aandrijftechniek heeft het vermogen tot duurzaam functioneren in de loop der tijd al meer dan bewezen. In ons autobedrijf wordt iedere gebruikte auto bovendien extra grondig gecheckt door ons specialistisch personeel. Een SUV in de vorm van een hybride occasion, aangeschaft via Corsten biedt niets dan voordelen.

Kom langs in onze showroom! Kom het met eigen ogen aanschouwen en zelf ervaren!