Skip to content

Onderhoudsbeurt nodig voor uw auto? Autobedrijf Corsten natuurlijk.

Het is van groot belang om periodiek een onderhoudsbeurt ten aanzien van uw auto te laten doorvoeren. Sommige mensen wachten daarmee omdat ze zo geld denken te besparen. Goed periodiek onderhoud heeft echter ook een sterk preventieve werking. Wanneer u pas naar de garage gaat wanneer er een acuut defect is ontstaan, dan liggen de kosten voor reparatie dikwijls een stuk hoger.

Een onderhoudsbeurt voor uw auto waarborgt echter ook de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Wat dacht u van een controle van het bandenprofiel? Banden in een slechte staat zijn zeer regelmatig de reden voor het ontstaan van ongevallen.

Corsten adviseert één jaarlijkse grote onderhoudsbeurt voor uw auto

Voertuigen die tegenwoordig de weg op gaan zijn veel minder onderhoudsgevoelig dan auto’s 25 jaar geleden waren. De autotechniek is geavanceerder en complexer geworden maar ook duurzamer. Wij van Autobedrijf Corsten adviseren u om jaarlijks een grote onderhoudsbeurt ten aanzien van uw auto te laten uitvoeren. Bij ons kan dat in combinatie met de verplichte Apk-keuring. U weet dan zeker dat uw voertuig aan de wettelijk vereisten voldoet. Wij letten echter ook op de noodzakelijke vervangingen ten behoeve van het jaar dat daarop volgt. Zo weet u zeker dat uw voertuig de komende periode weer helemaal in orde is en blijft.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Aantrekkelijke korting

Wij verrichten een grote onderhoudsbeurt aan uw auto tegen aantrekkelijke tarieven. Maar vanwege de omvang van de controle en het vervangen van noodzakelijke onderdelen en vloeistoffen, vinden veel mensen dit toch een aanzienlijke uitgave. Auto Corsten biedt daarom aan om de Apk-keuring in combinatie met het onderhoud van de auto gratis uit te voeren. De APK krijgt u van ons dus gratis!

Bij Corsten maakt u bovendien aanspraak op vervangend vervoer terwijl wij onderhoud aan uw auto uitvoeren. Maak direct een afspraak!