Skip to content

Krassen verwijderen auto

In Mariahout, een klein dorpje in de regio Oost-Brabant, niet ver van Eindhoven, vindt u een full service autobedrijf. Wij zijn de firma Auto Corsten BV. Bij ons kunt u terecht voor een volledig gamma inzake producten en dienstverlening met betrekking tot alles wat maar met auto’s te maken heeft. Dat varieert van de aanschaf van een nieuwe Opel tot krassen laten verwijderen van uw auto.

Krassen verwijderen van een auto: ook daarvoor ga je naar Corsten.

Voor het laten verwijderen van de krassen van een auto gaan veel mensen naar een specialistisch schadeherstelbedrijf. Een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met onderhoud en reparaties aan diverse auto’s. U kunt het gerust overlaten aan een allround autobedrijf als Corsten. Wij zijn overal specialist in.

Vanzelfsprekend begrijpen wij het dat wanneer u bijvoorbeeld krassen heeft op uw auto, u die zo snel mogelijk wilt laten verwijderen. Veel mensen rijden een auto niet alleen omwille van de functie ervan. In Nederland zijn veel autoliefhebbers en velen daarvan zijn trots op hun auto. Krassen ontstaan echter al in de kleinste situaties. Bijvoorbeeld omdat u te dicht langs struiken bent afgereden of omdat u een kleine aanrijding hebt gehad. Door het contact dat u heeft met de auto, bijvoorbeeld met uw sleutelbos, kunnen in de loop der tijd ook krassen ontstaan. Die wilt u natuurlijk op enig moment laten verwijderen.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Schadeherstel laat je juist over aan een bedrijf dat alles kan

Het laten verwijderen van de krassen van een auto is een vorm van schadeherstel. Bij krassen gaat het om oppervlakkigheden maar dikwijls zijn schades, bijvoorbeeld wanneer er een aanrijding heeft plaatsgevonden, omvangrijker. Het is dan van belang dat uw auto niet alleen goed op het oog wordt hersteld, maar dat ook de functionaliteit wordt gewaarborgd.

De vakgarage van Corsten verwijdert niet alleen de krassen maar waarborgt dat de auto ook qua veiligheid- en milieuvoorschriften weer volledig in orde is. Wilt u meer informatie of graag een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit