Skip to content

Elektrische auto

Overweegt u om een elektrische auto aan te schaffen? Bij Auto Corsten BV in Mariahout, erkend Opel dealer in de regio Oost-Brabant, krijgen we meer en meer vraag naar elektrische en plug-in hybride auto’s. Vanzelfsprekend hebben wij er in de loop der tijd voor gezorgd dat de noodzakelijke kennis hierover bij ons bedrijf aanwezig is. En afgezien van  voertuigen van het merk Opel bieden wij ook elektrische occasions aan van andere merken. En vanzelfsprekend kunt u ook voor onderhoud en reparatie van uw auto terecht in onze vakgarage.

Wat levert een elektrische auto u eigenlijk aan voordeel op?

Wanneer u een auto aanschaft via ons, dan draagt u sowieso bij aan het milieu. Stroom kan immers energie neutraal worden geproduceerd en de emissie van uw auto is 0%. Maar u bent vast ook benieuwd hoeveel u in financiële zin eigenlijk bespaart. Nu verschilt dat per voertuig, maar een zuinige auto verbruikt gemiddeld ongeveer 15 kWh op iedere 100 kilometer. Dat komt overeen met een brandstofprijs van ongeveer € 0,03 per kilometer. Bij een zuinige benzineauto ligt dit bedrag per kilometer al gauw rond de € 0,13. Rijdt u met uw elektrische auto 20.000 kilometer per jaar dan bespaart u jaarlijks € 2.000 ten opzichte van een benzineauto.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Auto Corsten licht u graag voor

Maak een afspraak bij ons en wij lichten u graag in ten aanzien van alle voor- en nadelen van het rijden van een elektrische auto. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de technische aspecten die met een dergelijk voertuig samenhangen. Wij kennen ook de financiële en fiscale effecten. En we helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een specifieke auto of wellicht een plugin hybride.

Neem contact met ons op voor het stellen van al uw vragen omtrent elektrische auto’s!