Skip to content

Elektrische auto kopen

In 2022 bestaat ons automobielbedrijf maar liefst 50 jaar. In de loop der tijd is er binnen onze onderneming veel veranderd, net als in de automotive branche zelf waarin wij actief zijn. Wij hebben onder andere gezien hoe de elektrische auto steeds meer gemeengoed is geworden. Vandaar dat wij onze diensten en producten ook voor een aanzienlijk deel op dit type voertuig hebben afgestemd.

Elektrische autos zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Aan het begin van deze eeuw betrof het echter met name hybride aangedreven voertuigen, aangezien een volledig elektrisch aangedreven auto tot dan toe te veel nadelen kende. Maar wist u dat de eerste elektrische auto al in de 30-er jaren van de 19e eeuw ontwikkeld werd? Dat is bijna 200 jaar geleden!

Elektrische autos passen in de trend van energietransitie

Een auto die elektrisch aangedreven wordt is veel schoner dan een traditioneel brandstof aangedreven voertuig. Er wordt door zo’n electrowagen geen cocktail van milieuvervuilende stoffen uitstoten. Kiest u voor zo’n auto dan draagt u met andere woorden uw steentje bij aan het milieu.

De overheid doet een duit in het zakje. Want de nog wat forse aanschafprijs van dit type milieuvriendelijke voertuigen, wordt beperkt door allerlei fiscale aspecten zoals vrijstelling van BPM en (vermindering van) wegenbelasting. Ook de vaak lage privébijtelling bevordert het aanschafmotief. En veelal zijn er zelfs subsidies beschikbaar wanneer u een elektrische auto wilt kopen.

Kom langs bij Corsten

De vraag is niet langer ‘of’ u een elektrische auto gaat kopen maar ‘waar’ u dat gaat doen. Wij van Auto Corsten houden ons van harte aanbevolen. Al onze elektrische autos zijn van topkwaliteit. Als officieel Opel Dealer kunt u bij ons terecht voor een elektrisch voertuig van dat merk. Maar wij beschikken ook over een goed gevuld occasioncenter. Het aanbod gebruikte elektrische autos wordt steeds groter.

Kom ze bekijken in onze showroom of scroll door onze voorraad op onze website.