Skip to content

Autobedrijf Zijtaart

In Mariahout, op 5 minuten rijafstand van Zijtaart, is Autobedrijf Corsten BV gevestigd. In deze contreien is ons bedrijf al jarenlang een begrip. Of u nu op zoek bent naar een splinternieuwe Opel in alle uitvoeringen of naar een goedkope maar degelijke occasion. U kunt er bij ons voor terecht. Wij zijn namelijk erkend Opel-dealer en beschikken tevens over een van de ruiste occasioncenters in de omgeving Mariahout-Veghel.

Ook voor onderhoud en reparatie kunt u echter bij ons autobedrijf terecht. Wij beschikken over een garageafdeling waar wij alle merken repareren. En hebt u schade gereden, oppervlakkig of functioneel, ook in schadeherstel zijn wij zeer bedreven. De klanten van ons autobedrijf zijn afkomstig uit de directe omgeving, maar ook van ver daarbuiten.

Corsten: een Autobedrijf nabij Zijtaart met een bekende naam

Ruim 50 jaar geleden is het voor autobedrijf Corsten allemaal begonnen. In de regio Mariahout-Zijtaart werd destijds gestart met de exploitatie van een klein garagebedrijf. In de loop der tijd groeide het klantenbestand en ook de behoeften van onze klanten namen toe. Op die manier werd ook een verkoopsectie aan ons bedrijf toegevoegd.

Veel klanten uit onder andere Veghel, Beek en Donk en Zijtaart hebben inmiddels de weg naar ons autobedrijf weten te vinden voor wat betreft de aankoop van een (nieuw) voertuig.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Nergens zo’n uitgebreide dienstverlening

Maar bij reparatie, onderhoud en verkoop eindigt de breedte van onze dienstverlening nog altijd niet. Heeft u behoefte aan een autobedrijf nabij Zijtaart dat de waarde van uw auto of schades kan taxeren? Dat kan bemiddelen bij aan- of verkoop van een voertuig van een derde of dat de aanschaf van een auto kan financieren? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. 

Bent u afkomstig uit de regio rond Zijtaart en zoekt u een betrouwbaar autobedrijf voor al uw behoeften omtrent uw voertuig? Kom dan naar Corsten Auto BV.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit