Skip to content

Autobedrijf in regio Veghel

Bent u op zoek naar een autobedrijf in de buurt van Veghel? Denkt u erover om een nieuwe Opel aan te schaffen? Of kiest u toch liever voor aankoop van een gebruikte wagen van een ander merk? In beide gevallen kunt u terecht bij ons autobedrijf in Mariahout, gelegen op steenworp afstand van Veghel. Autobedrijf Corsten BV is namelijk een van de weinige officiële Opel-dealers in de directe omgeving van Veghel.

Wij bieden echter meer. Ons occasioncentre beschikt op ieder willekeurig moment over een voorraad van minimaal 250 gebruikte auto’s van alle merken. U kunt dus bij ons autobedrijf in Mariahout ook een absolute kwaliteitsauto aanschaffen van een ander merk dan Opel.

Autobedrijf maar ook garagebedrijf voor de hele omgeving Veghel

Wanneer u bij ons een nieuw voertuig aanschaft dan zien wij u zeker terug. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u namelijk bij ons terecht. Onderdeel van ons autobedrijf in Mariahout, vlakbij Veghel, is namelijk onze vakgarage. Daar werkt alleen het best geschoolde en meest ervaren personeel op het gebied van onderhoud en reparatie. Onze mensen zijn bovendien uitgerust met de beste gereedschappen en meest hoogwaardige technische hulpmiddelen om de conditie van uw auto mee op peil te brengen en te houden.

Een greep uit onze dienstverlening:

  • Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto’s.
  • Wij leveren een breed gamma auto-onderdelen.
  • Wij verzorgen onderhoud en complexe reparaties.
  • U kunt bij ons terecht voor uw noodzakelijke APK.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Full service autobedrijf

Wij zijn een van de weinige autobedrijven in de regio met een compleet leveringsprogramma. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen verkoop, onderhoud en reparatie. Zo kan ons autobedrijf aan u ook financiële producten zoals leasemogelijkheden aanbieden. Daarnaast kunnen wij een bemiddelende rol spelen bij de aan- en verkoop van auto’s.

Zoals u ziet: u in Veghel kunt optimaal profiteren van de totale expertise van ons autobedrijf. Neem dus contact met ons op!