Skip to content

Autobedrijf Stiphout

Bij ons autobedrijf, gelegen in de omgeving van Stiphout, kunt u terecht voor alles wat met auto’s te maken heeft. Autobedrijf Corsten in Mariahout, niet ver van Stiphout, verzorgt onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Schadeherstel
  • Apk-keuring
  • Etc.

Voldoet uw huidige voertuig niet meer en heeft u behoefte aan een nieuwe auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ten aanzien van handelsactiviteiten verzorgen wij onder andere:

  • De verkoop nieuwe auto’s.
  • In- en verkoop van gebruikte auto’s.
  • Bemiddeling bij aan- en verkoop van een voertuig.
  • Etc.

Corsten: fullservice autobedrijf in Mariahout nabij Stiphout in Helmond

In pakweg 50 jaar tijd is ons bedrijf uitgegroeid van een louter lokaal en kleinschalig autobedrijf tot het fullservice autobedrijf dat het nu is. Met de aanstelling van Bart, de zoon van de oorspronkelijke oprichter Jan Corsten, zal ons bedrijf zich in de regio Stiphout ook de komende jaren nog door ontwikkelen om u bij al uw vraagstukken omtrent uw voertuig van dienst te kunnen zijn.

Direct na de oprichting, zoveel jaren geleden, mochten wij vooral klanten verwelkomen uit onze directe omgeving. Veel van onze klanten waren afkomstig uit het nabij Mariahout gelegen Beek en Donk. Dat is nog steeds zo maar inmiddels is de klantenkring van ons autobedrijf gegroeid tot aan Stiphout en zelfs ver voorbij Helmond. Iedereen weet tegenwoordig de weg naar ons bedrijf te vinden.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Van Apk-keuring tot de aanschaf van een nieuwe Opel

Ons bedrijf is een van de weinige officiële Opel-dealers in de buurt van Stiphout. Bent u op zoek naar een nieuwe Opel, kom dan bij ons langs. Echter ook voor de aanschaf van een prima occasion kunt u bij ons terecht. Occasions bieden wij aan in verschillende merken. Ons occasioncentre ligt niet ver van Stiphout. Gemiddeld bieden wij meer dan 250 gebruikte wagens aan op ieder moment.

Ook wanneer u in Stiphout al over een geschikt voertuig beschikt kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn namelijk een autobedrijf met een eigen vakgarage die diensten voor u kan verrichten variërend van eenvoudige Apk-keuring tot het uitvoeren van een complexe reparatie.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit