Skip to content

Autobedrijf Son en Breugel

Bent u op zoek naar een autobedrijf gelegen in de omgeving van Son en Breugel? Welkom bij Auto Corsten BV. U vindt ons bedrijf in Mariahout, 10 minuten rijden van Son en Breugel.

Bij autobedrijf Corsten kunt u onder andere terecht voor:

  • De aanschaf van een splinternieuwe Opel.
  • Een kijkje in een van de grootste occasioncenters in heel Oost-Brabant. Nergens vindt u in de omgeving Son en Breugel zoveel verschillende gebruikte wagens van zoveel verschillende merken.
  • Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons garagebedrijf terecht wanneer behoefte is aan een reparatie of wanneer u onderhoud aan uw voertuig wilt laten plegen.

Kampt u met schade aan uw voertuig, oppervlakkig en enkel op het zicht of in functionele zin? Wij zijn ook bedreven in het repareren van voertuigschades.

Hét autobedrijf in de omgeving Son en Breugel

Ons bedrijf draagt al meer dan 50 jaar een bekende naam in de omgeving Son en Breugel en in de rest van Oost-Brabant. Veel van onze klanten komen uit onze eigen vestigingsplaats Mariahout. Velen zijn echter ook afkomstig uit omliggende dorpen en steden zoals Eindhoven en Helmond. Van heinde en verre weet men de weg naar ons autobedrijf nabij Son en Breugel te vinden en blijft men ons vertrouwen schenken.  

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Van verkoop tot aankoop en reparatie

Wij zijn een one-stop-shop voor alles op autogebied. Waar het 5 decennia geleden begon met een kleine vakgarage, bieden wij nu ook additionele diensten aan op het gebied van automotive. Nergens in de omgeving van Son en Breugel vindt u een autobedrijf dat u op zoveel vlakken kan helpen. Onze dienstverlening gaat niet langer alleen om voertuigen en reparatie en onderhoud daarvan. U kunt bij ons ook terecht voor taxaties, bemiddeling en financiering opties ten behoeve van uw auto.

Bent u woonachtig in de omgeving Son en Breugel dan is autobedrijf Corsten graag uw partner op het gebied van alles wat met automotive te maken heeft.