Skip to content

Autobedrijf Mariahout

Voor zowel de aanschaf van een nieuwe als van een tweedehands auto staat Auto Corsten BV, autobedrijf in Mariahout voor u klaar. Al meer dan 50 jaar geleden werd ons autobedrijf in Mariahout opgericht door Jan Corsten. In de loop der tijd is het uitgegroeid tot een begrip op autogebied in de regio Oost-Brabant. Onze dienstverlening is inmiddels aanzienlijk verruimd. Jan Corsten heeft het spreekwoordelijke ondernemersstokje overgedragen aan zijn zoon Bart. Maar nog altijd staat ons autobedrijf voor kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Autobedrijf Corsten in Mariahout: een begrip in de regio.

Van oorsprong richtte ons bedrijf zich zeer expliciet op klanten afkomstig uit de directe omgeving en waren wij vooral een autobedrijf voor mensen uit Mariahout en Beek en Donk. Men kon en kan bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels is onze onderneming echter uitgegroeid tot een full-service-bedrijf waar u terecht kunt voor auto’s van alle merken. Maar ook voor functionele reparaties. En u kunt zelfs voor het verhelpen van esthetische schades bij ons terecht. Wij verwijderen namelijk ook krassen en deuken. Uw auto oogt weldra weer als nieuw.

Een greep uit de verschillende auto gerelateerde diensten die ons uitbedrijf in Mariahout aanbiedt:

  • In- en verkoop van 2e hands auto’s.
  • Verkoop van nieuwe auto’s.
  • Onderhoudswerkzaamheden en reparaties.
  • Herstellen van lakschades.
  • Etc.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

U kunt bij ons met al uw wensen op autogebied terecht

Wij zijn officieel Opel-dealer. Maar ongeacht het merk van uw auto, u kunt er bij ons autobedrijf in Mariahout mee terecht voor onderhoud en reparatie. Bovendien beschikken wij over een omvangrijk occcasioncentre waar u ook gebruikte wagens van andere merken kunt aanschaffen. Wij mogen ons met recht een allround autobedrijf noemen.

En de dienstverlening van ons autobedrijf in Mariahout gaat nog verder. Wij kunnen u namelijk ook financiële producten aanbieden waaronder taxaties. Daarnaast regelen wij met alle plezier financierings- en leasemogelijkheden voor u. En indien gewenst bemiddelen we voor u bij de aan- of verkoop van een auto via een andere partij.