Skip to content

Autobedrijf Laarbeek

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of van een gebruikte auto, om onderhoud- en reparatie of om schadeherstel. Wanneer u op zoek bent naar een goed autobedrijf in Laarbeek, ga dan naar Auto Corsten BV in Mariahout in de gemeente Laarbeek. Wij zijn een officiële Opel dealer maar beschikken ook over een vakgarage.

Al meer dan 50 jaar is autobedrijf Corsten in Laarbeek een begrip in heel Noord-Brabant!  Wij zijn een echt familiebedrijf. Ruim 40 jaar geleden werd ons autobedrijf in Laarbeek door Jan Corsten gestart. Inmiddels heeft zijn zoon Bart de dagelijkse leiding overgenomen. De onderneming is vanaf de start aanzienlijk gegroeid. Onze professionalisering neemt alsmaar toe.

Corsten: hét autobedrijf van Laarbeek en omstreken

Van een traditioneel automobielbedrijf dat zich richtte op de lokale omgeving, is ons autobedrijf uitgegroeid tot een full-service onderneming in Laarbeek met een geavanceerde werkplaats en vaktechnisch uiterst bekwaam personeel. Wij zijn bovendien het grootste occasioncenter in Laarbeek en ver daarbuiten.

Bij Corsten kunt u terecht met al uw auto gerelateerde vraagstukken. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of zoekt u een occasion? Of zoekt u juist een plek waar u uw huidige voertuig kunt verkopen? Vanzelfsprekend kunt u bij ons autobedrijf ook terecht voor onderhoud en reparatie ten aanzien van uw voertuig en voor het laten uitvoeren van de benodigde Apk-keuring. Onze dienstverlening in Laarbeek gaat echter nog veel verder. Ook voor taxaties, financiering, leasemogelijkheden en bemiddeling kunt u namelijk bij ons terecht.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Direct contact

Heeft u een vraag ten aanzien van uw voertuig of behoefte aan garageservice? Neem dan contact met ons op per mail of via de telefoon. Ons autobedrijf is centraal in Brabant gelegen in Mariahout in de gemeente Laarbeek. U kunt ons dus ook heel gemakkelijk een bezoek brengen. Onze showroom is dagelijks geopend met uitzondering van de Zondag. De medewerkers van ons autobedrijf in Laarbeek staan voor u klaar.