Skip to content

Autobedrijf Helmond

Of het nu gaat om de aankoop van een spiksplinternieuwe Opel of van een gebruikte auto van een ander merk. Auto Corsten BV is hét autobedrijf in de regio Helmond waar je naartoe gaat. In de jaren 70 werd ons autobedrijf opgericht door Jan Corsten en al vrijwel direct werd ons bedrijf bekend in de hele regio Helmond. De tijd heeft echter niet stilgestaan en ons autobedrijf is in de loop der jaren gegroeid qua professionaliteit en qua dienstverlening. Ook buiten Helmond is ons bedrijf daarom inmiddels een begrip op het gebied van alles wat met automotive te maken heeft.

Onder de hedendaagse leiding van Bart, de zoon van de oorspronkelijke oprichter Jan, groeit ons bedrijf verder en verbeteren wij ons voortdurend ten aanzien van zowel kwaliteit, deskundigheid als klantvriendelijkheid.

Corsten BV in Mariahout is hét autobedrijf in de regio Helmond.

Hoewel ons autobedrijf al direct tot aan Helmond bekendheid genoot, waren veel van onze aanvankelijke klanten afkomstig uit de directe omgeving van onze vestigingsplaats Mariahout. Nog steeds mogen wij bijvoorbeeld veel klanten uit het nevengelegen Beek en Donk verwelkomen. Echter ook klanten uit naburige steden die iets verder weg gelegen zijn weten de weg naar ons autobedrijf te vinden. Dat zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening, vindt u niet?

Oorspronkelijk zijn wij een van de bekendste Opel-dealers in de regio Helmond maar inmiddels zijn wij een full-service autobedrijf dat ook financiële diensten zoals leaseconstructies aanbiedt. Ook dat is een reden waarom veel klanten tot zelfs ver voorbij Helmond ons weten te vinden.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Wij horen graag van u

Of u uit Helmond nu zoekt naar mogelijkheden voor in- of verkoop van 2e hands auto’s of voor aankoop van een nieuwe Opel. Of u nu behoefte heeft aan onderhoud of aan het uitvoeren van complexe reparaties. Als autobedrijf staan wij voor u klaar. 

Neem contact met ons op zodat wij kunnen vernemen waar u behoefte aan heeft.