Skip to content

Autobedrijf Gemert

In Mariahout, niet ver van Gemert, vindt u Autobedrijf Corsten BV. Daar kunt u terecht voor al uw vraagstukken omtrent uw auto en met betrekking tot de aanschaf van een nieuw voertuig. Zo kunt u bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe Opel. Wij zijn namelijk een van de weinige, officiële Opel-dealers in de directe omgeving van Gemert. Kiest u toch liever voor een ander merk? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Ons occasioncenter, niet ver gelegen van Gemert, is een van de grootste in de regio. Hier kunt u terecht voor de aanschaf van prima gebruikte wagens van alle denkbare merken.

Een autobedrijf in Gemert dat u bij al uw auto-gerelateerde vraagstukken van dienst kan zijn.

Beschikt u al over een voertuig waar u tevreden over bent? Ook dan kunt u uit de omgeving Gemert bij ons in Mariahout goed terecht. Autobedrijf Corsten beschikt namelijk ook over een eigen vakgarage. Ons personeel is gediplomeerd, ervaren en wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur voor het plegen van onderhoud en reparaties.

Bij Autobedrijf Corsten nabij Gemert kunt u terecht voor een eenvoudige Apk-keuring. Maar ook wanneer een complexe reparatie noodzakelijk is zijn wij u graag van dienst. Wij houden van een uitdaging en zijn in staat om een brede range specifieke auto-onderdelen te leveren.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Gratis APK bij een grote beurt

Hoewel reparatie zo nu en dan nu eenmaal noodzakelijk is, is het het beste om ‘stukken aan uw auto’ te vermijden. Dat kan door goed preventief onderhoud te laten plegen. Gelukkig zijn de hedendaagse auto’s van goede kwaliteit. Kom dus minimaal 1 keer per jaar naar de vakgarage van ons autobedrijf nabij Gemert en laat een grote beurt door ons verzorgen. Wij checken en onderhouden uw auto dan op de meeste vitale punten. De Apk-keuring verrichten wij dan gratis voor u.