Skip to content

Autobedrijf Erp

Autobedrijf Corsten BV, gelegen in Mariahout op exact 10 kilometer afstand van het Brabantse Erp, kent een brede bedrijfsvoering op het gebied van autotechniek. U kunt bij ons terecht voor:

  • De aanschaf van nieuwe auto’s. Wij zijn erkend Opel-Dealer.
  • De investering in een gebruikte wagen. Vrijwel nergens vindt u zo’n ruim en divers aanbod aan occasions in de regio Erp.
  • Reparaties en onderhoud in ons garagebedrijf.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met diverse vormen van schadeherstel van uw voertuig. Kampt u met kleine of grote schades, neem dan contact met ons op.

Een allround autobedrijf voor klanten in Erp en omstreken.

Auto Corsten BV is al jaren een begrip in Oostelijk Brabant. Veel van de vast klanten van ons  autobedrijf komen onder andere uit Gemert, Veghel, Beek en Donk, Erp en Helmond. 

Ruim 50 jaar geleden is ons bedrijf opgericht door de toenmalig eigenaar Jan Corsten. Inmiddels is het stokje van de bedrijfsvoering overgedragen aan zoon Bart. Nog altijd zijn wij echter sterk betrokken bij onze directe omgeving en de steden en dorpen zoals Beek en Donk, Mariahout en Erp die daarin gelegen zijn. U zult onze naam dan ook met regelmaat terugzien bij gesponsorde evenementen.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Alle automotive diensten onder één dak

Waar het 5 decennia geleden begon als een kleinschalig garagebedrijf, zijn wij in de loop der tijd uitgegroeid tot een autobedrijf met een omvang dat zijn gelijke in de omgeving Gemert, Beek en Donk en Erp niet kent.

Wij zijn allround aanbieder van automotive-diensten en producten. U kunt bij ons zelfs terecht voor het laten uitvoeren van bijvoorbeeld voertuigtaxaties. Ook bieden wij financierings- en leasemogelijkheden aan. Wilt u elders uw auto aan- of verkopen, dan kunnen wij ook voor u bemiddelen.

Bent u woonachtig in de omgeving van Erp en op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar autobedrijf, neem dan contact op met Auto Corsten in Mariahout.