Skip to content

Autobedrijf Beek en Donk

Waar mogen wij u mee van dienst zijn in de regio Beek en Donk? Wellicht met de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto? Of zoekt u een autobedrijf dat voor onderhoud- en reparatie of schadeherstel van uw voertuig in de regio Beek en Donk zorg kan dragen? Auto Corsten BV in Mariahout is uw vakgarage. Veel van onze klanten komen uit de regio Beek en Donk en wenden zich voor al hun auto gerelateerde vraagstukken tot ons autobedrijf. Wist u dat wij trouwens ook officieel Opel dealer zijn?

Ruim 5 decennia zijn wij hét autobedrijf waarop veel mensen in de directe omgeving van Beek en Donk vertrouwen. Destijds werd ons autobedrijf opgericht door Jan Corsten, die inmiddels het stokje heeft overgedragen aan zijn zoon Bart. Onder diens leiding is ons autobedrijf de afgelopen jaren verder gegroeid en onze dienstverlening is steeds verder verfijnd.

Zoekt u een autobedrijf in de regio Beek en Donk? Ga naar Corsten!

Ooit begon het voor ons als traditioneel automobielbedrijf waarbij vrijwel al onze klanten uitsluitend uit Mariahout en Beek en Donk zelf afkomstig waren. Inmiddels is onze onderneming uitgegroeid tot een full-service-bedrijf. Nogsteeds mogen wij als autobedrijf veel klanten uit Beek en Donk verwelkomen. Maar door onze toegenomen bekendheid zijn wij tot een begrip geworden in heel Oost-Brabant.

Kampt u in Beek en Donk met een vraagstuk ten aanzien van uw auto, u kunt er bij Corsten mee terecht. Een opsomming van een aantal van onze producten en diensten:

  • Verkoop nieuwe auto’s.
  • In- en verkoop gebruikte auto’s.
  • Onderhoud en reparatie.
  • Schadeherstel
  • Apk-keuring.
  • Etc.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Ruime dienstverlening

In de loop der tijd hebben wij de dienstverlening die wij als autobedrijf bieden aan onze klanten in Beek en Donk en omstreken verder uitgebreid. U kunt tegenwoordig ook bij ons terecht voor het laten uitvoeren van taxaties, financierings- en leasemogelijkheden en voor bemiddeling bij aan- of verkoop.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op via deze website, per mail telefonisch of kom langs in ons bedrijf nabij Beek en Donk. Alleen op zondag zijn wij gesloten.