Skip to content

Auto service Gemert

Bent u woonachtig in de regio Oost Brabant en op zoek naar een auto service bedrijf in de breedste zin van het woord? Overweeg dan om uw auto in onderhoud te brengen bij Autobedrijf Corsten BV. Wij zijn gevestigd op slechts 10 km rijafstand van het centrum van Gemert.

Bij Corsten kunt u terecht voor alle onderhoudsdiensten aan uw voertuig. Wij verrichten preventief onderhoud, Apk-keuringen en ook in geval van acute defecten kunt u bij onze auto service nabij Gemert geholpen worden. Enkele voorbeelden van services die wij verrichten:

  • Onderhoud en reparatie;
  • APK keuring en uitvoering van roetmetingen;
  • Schade taxaties en vanzelfsprekend herstel;
  • Onderdelen- en accessoire levering;

Auto Corsten levert Top Auto service in de regio Gemert

Onze onderneming beschikt over een goed geoutilleerde garage. Wilt u wachten terwijl wij onze auto service voor u uitvoeren? Dat kan onder het genot van een kop koffie. U kunt ook weer terug rijden naar Gemert met een van onze gratis leenauto’s en uw eigen voertuig later ophalen. Zo blijft u altijd mobiel.

Wij beschikken over een team van goed opgeleide monteurs vrijwel allen afkomstig uit de regio Gemert, die dagelijks auto service voor vele kanten uit deze omgeving uitvoeren.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Ook voor een nieuw of gebruikt voertuig kunt u bij ons terecht

De auto service die wij aan cliënten in de omgeving Gemert en tot ver daarbuiten aanbieden, omvat meer dan alleen onderhoud en reparatie. Wij zijn ook erkend Opel-dealer, dus voor een nieuw voertuig van dat merk kunt u bij ons terecht. Ook beschikken we over een ruim occasioncenter waar u een gebruikt voertuig kunt aanschaffen van andere merken.

Veel cliënten uit de regio Gemert die bij ons een auto aanschaffen komen vervolgens terug en maken gebruik van onze auto reparatie- en onderhoudsservice. Het is zelfs mogelijk om uw voertuig via ons te laten financieren.

Bij auto service Corsten nabij Gemert is uw voertuig in “Goede handen”

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit