Skip to content

Auto APK keuren

Autobedrijf Corsten BV kan uw auto APK keuren.

De APK is de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring. Auto Corsten is dé APK specialist in de regio Oost Brabant. Laat u uw auto APK keuren bij ons dan controleren wij of uw voertuig nog voldoet aan de eisen die gelden ten aanzien van veiligheid en milieu.

Maak online of telefonisch een afspraak. Onze vakmensen zijn kundig en klantvriendelijk. Bij ons wordt u snel en tegen een vriendelijk tarief geholpen.

Meer informatie over uw auto APK keuren

Stelt u ons in de gelegenheid om uw auto APK te keuren dan bekijken wij een aantal zaken:

  • Is het nog veilig om met het voertuig aan het verkeer deel te nemen voor uzelf en voor medeweggebruikers?
  • Valt de uitstoot nog binnen de milieunormen?
  • Zijn alle registraties in orde?

Wel dient u zich te realiseren dat wanneer u uw auto APK heeft laten keuren, er sprake is van een momentopname. De veiligheid en andere zaken zijn niet in de periode daarna gewaarborgd. Om ervoor te zorgen dat uw voertuig voortdurend goed blijft functioneren kunt u het bij ons in onderhoud brengen.

Goed en preventief onderhoud dat met regelmaat wordt uitgevoerd blijft in onze visie noodzakelijk en zorgt ook voor de meest kostenefficiënte manier van rijden.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Combineer uw keuring met een grote beurt

De hedendaagse voertuigen zijn gelukkig aanzienlijk minder gevoelig voor onderhoud dan een groot aantal jaren geleden. In onze visie voldoet een jaarlijkse Apk-keuring in combinatie met een grote beurt prima om weer langdurig goed te kunnen rijden met uw auto.

Uw auto APK laten keuren in combinatie met het laten uitvoeren van een grote beurt is bij Autobedrijf Corsten zeer aantrekkelijk. In dat geval voeren wij uw keuring namelijk gratis voor u uit. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U bent uw auto niet langdurig kwijt en bespaart ook nog eens geld.

Laat u uw auto APK keuren inclusief een grote beurt, dan kunt u overigens ook gebruik maken van een van onze leenauto’s. U kunt uw eigen voertuig dan later weer ophalen en blijft volledig mobiel. Natuurlijk mag u ook wachten tot uw auto klaar is. De koffie staat dan voor u klaar.