Skip to content

APK keuring (check)

Of u nu zoekt naar een plek om een nieuw auto aan te schaffen of om een prima occasion te kopen, u kunt terecht bij Auto Corsten BV in Mariahout nabij Beek en Donk. Wij zijn ook vakgarage en kunnen dus ook onderhoud en reparatie voor u verzorgen. Een van de aspecten die daarin natuurlijk een belangrijke rol spelen is de APK keuring. Deze check waarborgt dat uw auto voldoet aan de eisen die gelden op het gebied van veiligheid en milieu.

In de loop der jaren is Auto Corsten uitgegroeid van een relatief eenvoudig autobedrijf tot een fullservice automotive bedrijf. Verschillende generaties van de familie Corsten zijn daarbij betrokken (geweest). En ook voor uw APK keuring gaat u naar Corsten.

De APK check van Corsten: een keuring waar je echt van op aan kunt.

De Algemene Periodieke Keuring oftewel APK-check is ingevoerd om te waarborgen dat uw voertuig nog voldoende veilig is in het verkeer. Bovendien wordt door middel van de APK gewaarborgd dat nog aan de milieueisen wordt voldaan.

U dient zelf te waarborgen dat uw auto de APK keuring tijdig heeft ondergaan. Om de APK administratie te kunnen afwikkelen hebben wij uw kentekenbewijs nodig. Het resultaat van een APK-check is het keuringsrapport. Het is aan te raden dat u dit altijd bij zich heeft tijdens het rijden in de auto.

Ruime voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij Auto Corsten staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Goed geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Snel wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze websites www.autocorsten.nl en www.autocorsten.eu (export) ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Laat uw auto goed onderhouden

De APK-check is een jaar geldig. Tijdens een jaar kan er veel gebeuren en het is dan ook nooit weg om uw auto vaker voor onderhoud naar ons toe te brengen. Gelukkig zijn moderne auto’s kwalitatief goed en minder onderhoudsgevoelig. Het is daarom raadzaam om de APK keuring bij Corsten te combineren met de uitvoerig van een ‘Grote Beurt’. Voor het uitvoeren van de formele APK-check brengen wij dan geen kosten in rekening. Maak hier nog snel een spraak. 

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit