Skip to content

Voor onderhoud naar een auto werkplaats in uw regio Deurne

Voor de deur van de 13.955 woningen in Deurne staan gemiddeld 1,22 auto’s. Per 2021 telde uw woonplaats namelijk 17.255 auto’s oftewel bijna 150 auto’s per vierkante kilometer. Overigens worden ook bedrijfswagens tot dit aantal gerekend dus grote kans dat u toch gewoon voor de deur van uw huis kunt parkeren. Als autobedrijf actief in de regio Deurne houden wij dit soort statistieken nauwgezet bij.

Want al die voertuigen gaan dagelijks de weg op. Rijden in weer en wind, de een gemiddeld wat meer dan de ander. Goed onderhoud is voor al deze auto’s belangrijk. Onze full service werkplaats is gelukkig dichtbij voor u. Via de N604 en de N615 bent u binnen 30 minuten bij Auto Corsten in Mariahout.

Wat kan onze auto garage allemaal voor u in Deurne betekenen?

Wij beschikken over een moderne en uiterst goed geoutilleerde werkplaats. Zowel hardwarematig als digitaal zijn onze reparateurs uitgerust met de best denkbare onderhouds- en reparatietools. Kom langs voor:

  • onderhoud
  • reparatie
  • verplichte Apk-keuringen
  • roetmetingen
  • taxaties
  • schadeherstel
  • onderdelen en accessoires

En er is nog een reden om naar onze garage te komen voor het laten uitvoeren van alle bovengenoemde werkzaamheden aan uw auto in Deurne. Corsten heeft als geen ander garagebedrijf servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Als u wilt kunt u bij ons wachten op uw reparatie met gratis koffie, of u neemt gewoon een van onze leenauto’s mee.

Nieuw voertuig? Ook daarvoor naar Corsten

Bij ons autobedrijf kunt u vanuit Deurne overigens ook terecht voor de aanschaf van een nieuw voertuig. De allerlaatste trendauto’s van het merk Opel zijn allemaal bij ons te bewonderen, aangezien wij officieel dealer zijn van dit gerenommeerde merk. U kunt derhalve bij ons terecht voor feilloze autotechniek in iedere vervoersklasse.

Tevens beschikken wij over een occasioncenter van waaruit wij de beste gebruikte wagens in de hele regio aanbieden. Stuk voor stuk zijn die grondig gecheckt in onze auto werkplaats alvorens ze de showroom bereiken. Kom langs bij ons vanuit Deurne! Voor noodreparaties is onze full service werkplaats ook op zaterdagochtenden geopend.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit