Skip to content

Voor betrouwbaar auto onderhoud in Sint Oedenrode

Wie op zoek is naar een bedrijf dat gedegen auto reparatie in Sint Oedenrode kan verzorgen, nodigen wij van harte uit om ons garagebedrijf Auto Corsten te bezoeken. Gevestigd in Mariahout zijn wij letterlijk gelegen aan de rand van uw gemeente Meierijstad. Wij mogen dan ook al vele jaren klanten uit deze regio verwelkomen. Men kan bij ons terecht voor onder andere:

• Een standaard of uitgebreide onderhoudsbeurt auto.
• Auto apk.
• Verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen.

Alles onder 1 dak, speciaal voor u in Sint Oedenrode

Wie wil dat nu niet, 24 uur per dag onbezorgd mobiel zijn? En dan doelen wij niet op uw telefoon maar op uw voertuig en de betrouwbaarheid daarvan. Met iedere beurs kan men bij ons terecht. Voor een nieuwe auto maar ook voor een gebruikte APK auto die grondig gecheckt en gereviseerd is. Ook na uw aankoop is uw mobiliteit echter gewaarborgd wanneer u kiest voor Auto Corsten. Al meer dan een halve eeuw zitten wij in het vak. Maar onze affiniteit ontwikkelt zich nog altijd. Wij buigen mee met de steeds veranderende stand van de autotechniek. Dus ook voor de aanschaf van complexe (semi) elektrische voertuigen, het onderhoud en de auto keuring daarvan, kunt u bij ons terecht

Full-service partner in mobiliteit

Speciaal voor u als automobilist in Sint Oedenrode, bieden wij preventief auto onderhoud aan. Dat rijdt meer ontspannen en verkleint de kans op onaangenaamheden onderweg. Kampt u dan toch met een defect, dan kunt u gerust uw auto ter reparatie bij ons aanbieden. Door gebruik te maken van ons vervangend vervoer blijft u mobiel. Periodiek voorzien wij uw auto tegen een gunstig tarief van het benodigde APK-bewijs. Voor elektrische voertuigen voeren wij bovendien een batterijcheck uit.

Enthousiaste, goed opgeleide, allround monteurs; De best geoutilleerde werkplaats die maar voor te stellen is; Gratis koffie, of voor wie niet wil wachten, leenauto’s; Dat is wat u bij Auto Corsten allemaal kunt verwachten.