Skip to content

Voor auto onderhoud, auto reparatie en auto apk

Auto Corsten BV uit Mariahout is een echt fullservice autobedrijf. Dat betekent dat wij voorzien in alle denkbare voertuigbehoeften van bestuurders. Als erkend Opel dealer kunt u bij ons terecht voor een proefrit voor ieder denkbaar Opel-model. Onze verkopers vertellen u er graag meer over. Bent u echter meer geïnteresseerd in een gebruikt voertuig en liever van een ander merk dan Opel? U hoeft er vanuit Boekel alleen maar de Zuid Willemsvaart voor over te steken en u vindt het voertuig van uw voorkeur in ons occasioncenter in Mariahout. Iedere APK auto in onze showroom is van topkwaliteit

Een betrokken partner

Voertuigbestuurders uit heel Oost Brabant, van Veghel tot Boekel en van Helmond tot Waalre weten de weg naar ons autobedrijf te vinden. En niet alleen ten behoeve van de aankoop van een auto maar ook daarna. U kunt in ons garagebedrijf namelijk ook terecht voor een grondige onderhoudsbeurt van uw auto. Scheelt er iets aan, kom langs en onze ervaren monteurs verhelpen het. U mobiel houden, dat is onze zorg. Ook voor periodieke auto keuring zit u bij ons dan ook goed. Wij combineren dat dikwijls met onderhoudsservice en vanzelfsprekend tegen een all-in tarief dat voor u in Boekel uiterst aantrekkelijk is.

De kennis, de faciliteiten en daarbovenop een servicegerichte houding

‘Non nonsense’ daar houden ze in Boekel en de rest van de Oost-Brabantse regio van. Eerlijkheid en duidelijkheid, ook als daar een prijskaartje aan hangt. Toch proberen wij het autorijden financieel gezien zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor u. Dat doen we door optimale, uitgekiende en ervaring gebaseerde service op efficiënte wijze aan te bieden. Het onderbrengen van auto onderhoud en auto reparatie bij ons garagebedrijf is dan ook meer de moeite waard.

Wij hopen u binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Menig autoliefhebber uit uw gemeente aan de Peelrand ging u al voor.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit