Skip to content

Volledig elektrische auto’s

Steeds meer mensen rijden een volledig elektrische auto. En als u de aanschaf daarvan ook overweegt, dan zit u prima bij Auto Corsten in Mariahout. In ons 5-decennia-lange bestaan hebben wij ons assortiment en onze dienstverlening doorontwikkeld in lijn met de trends in de automobielbranche. U kunt bij ons vandaag de dag dan ook terecht voor:

  • De aanschaf van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s;
  • Leasemogelijkheden van zulke typen voertuigen;
  • Vakkundig onderhoud en reparatie van uw volledig elektrische auto.

Waarom kiezen voor een volledig elektrische auto?

Bent u ook begaan met het milieu? Volledig elektrische auto’s zijn emissieloos. Laad ze op d.m.v. groene stroom en er is geen enkel milieunadeel meer. Op die manier draagt u bij aan de klimaattransitie. Maar er zijn meer redenen, ook economisch van aard om voor zo’n voertuig te kiezen:

  • Een elektromotor beschikt t.o.v. een reguliere brandstof verbrandingsmotor over aanzienlijk minder bewegende onderdelen. De belasting van een dergelijke motor is daardoor minder en dat beperkt de onderhoudskosten;
  • De brandstofprijzen rijzen de afgelopen jaren de pan uit. Een volledig elektrische auto rijdt echter op stroom en dat is een stuk goedkoper.

Volledig elektrische auto’s maken bovendien nagenoeg geen geluid tijdens het rijden. Dat rijdt pas comfortabel.

Doe de investering!

De aanschafprijs van een volledig elektrische auto ligt gemiddeld nog een stuk boven de aanschafwaarde van een brandstof aangedreven voertuig. Maar gedurende de gebruiksfase verdient u die investering terug. Bovendien is er sprake van allerlei fiscale maatregelen die door de overheid zijn genomen om de aanschaf te stimuleren. Betaal minder bijtelling, wegenbelasting en BPM.

Wilt u meer weten over de consequenties van de aanschaf van een elektrische auto? Kom gerust eens langs in de showroom van Auto Corsten. Wij leggen u met alle plezier de voor- en nadelen uit.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit