Skip to content

Vakkundig autobedrijf in Lieshout

Auto Corsten is uw betrouwbare autobedrijf voor de omgeving Lieshout. Onze garage en showroom zijn gelegen in het hart van Mariahout. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten aan, van onderhoud tot reparaties.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt Auto Corsten het voorkeursadres voor autobezitters uit de omgeving van Lieshout. Ontdek hoe wij met onze expertise en persoonlijke service uw auto-ervaring kunnen verbeteren.

Deskundig auto technisch onderhoud

Bij Auto Corsten geloven we in preventief onderhoud om zo uw voertuig in topconditie te houden. Onze ervaren monteurs voeren deskundige inspecties en onderhoudsbeurten uit, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Of het nu gaat om reguliere checks, olieverversingen of bandenwissel, wij zorgen ervoor dat uw auto optimaal presteert.

Mocht uw auto een reparatie nodig hebben, kunt u vertrouwen op de precisie en zorg van Auto Corsten. Onze monteurs hebben de expertise om een breed scala aan reparaties uit te voeren, van mechanische tot elektronische problemen. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende auto en zetten ons in om uw voertuig snel en efficiënt te herstellen, zodat u weer met een veilig gevoel de weg op kunt.

Duurzaam autoplezier in Lieshout

Auto Corsten biedt een unieke garantie: duurzaam autoplezier. Wij geloven in het aangaan van langdurige relaties met onze klanten en streven naar een service die verder gaat dan alleen maar standaard. Bij Auto Corsten staan we klaar om u niet alleen te voorzien van technisch onderhoud en reparaties van uw auto, maar ook om u te begeleiden op uw autoreis, of het nu gaat om het kiezen van een nieuwe auto of het ondersteunen van uw huidige voertuig. 

Wij zijn trots op de sterke banden met de gemeenschap. Wij staan klaar om al uw autobehoeften te vervullen met toegewijde service en hoogwaardige diensten. Bezoek ons in Mariahout, in de directe regio van Lieshout, voor betrouwbaar auto technisch onderhoud en reparaties. U kunt vertrouwen op Auto Corsten om uw auto in topconditie te houden, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke rit die u met uw auto maakt.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit