Skip to content

Corsten: vakgarage met occasions

Corsten Auto in Mariahout biedt de totaaloplossing op het gebied van alle service die men zich maar kan wensen ten aanzien van automotive. Niet alleen exploiteren wij een vakgarage, ook bieden wij een indrukwekkend aanbod van occasions aan. Bent u niet geïnteresseerd in een gebruikte wagen, maar wilt u een nieuwe? Onze verkopers gaan graag met u in gesprek over de aanschaf van een van de gloednieuwe Opels in onze showroom.

Waar vind je nog zo’n uitgebreid en compleet aanbod van diensten ten aanzien van autotechniek? Corsten Auto in Mariahout is dan ook een van de meest gerenommeerde autobedrijven in de gehele regio Oost-Brabant. Binnen onze vakgarage onderhouden de beste vaklieden dagelijks occasions en nieuwe wagens van uiteenlopende merken.

Vakgarage en aanbod van occasions: een ideale combinatie.

De kennis en kunde van het personeel in onze vakgarage is sterk bepalend voor de kwaliteit van ons aanbod occasions. Waarom dat zo is leggen wij graag uit. Vanuit de dagelijkse werkzaamheden ten aanzien van onderhoud en reparatie is bij ons garagepersoneel een enorme schat aan ervaring ten aanzien van allerlei typen en merken voertuigen ontstaan. Die kennis en ervaring gebruiken wij om de kwaliteit van een aan ons aangeboden gebruikt voertuig vast te stellen. Alleen auto’s die aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen worden door ons opgekocht of ingeruild.

Al onze occasions komen eerst in onze vakgarage terecht. Afgezien van een grondige controle worden hier ook onderhoud en eventueel reparaties uitgevoerd. U mag dan ook rekenen op een top-occasion wanneer u besluit die bij Corsten aan te schaffen.

Bezoek ons occasion center

Elders op onze website kunt u meer informatie vinden over onze vakgarage en u treft hier ook het actuele aanbod occasions aan. Ziet u wagens die u interesseren, kom die dan eens bekijken in onze showroom met op ieder moment minimaal 250 gebruikte voertuigen. Desgewenst halen wij er mensen uit onze vakgarage bij om u een compleet beeld te geven van het voertuig dat uw interesse heeft.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit