Skip to content

Uw autobedrijf in Beek en Donk

Auto Mooij BV, Van Hout Auto’s en Jansen……Zoekt u een auto garage in Beek en Donk dan googelt u al snel 20 bedrijfsnamen bij elkaar. Maar een full service werkplaats, de breedste dienstverlening die er op autogebied maar is, zowel verkoop van nieuwe auto’s (Opel dealer) als een mooi aanbod topkwaliteit occasions. Zoiets vind je in de regio Beek en Donk alleen bij Corsten Auto BV.

Mooi toch dat een luttele 5 km afstand u scheiden van een van de bekendste autobedrijven van Oost-Brabant. En dat al meer dan een halve eeuw. Corsten Auto staat tot uw dienst.

Bezoek onze auto werkplaats nabij Beek en Donk

Klaar terwijl u wacht of neem gerust een leenauto mee. Rij meteen door naar de A50 naar uw werk en haal uw auto aan het einde van de dag weer op. Ondanks dat wij Opel dealer zijn, kunt u bij ons ook terecht voor vakkundige reparatie van een voertuig van ieder ander willekeurig merk.

De 1e automobiel rolde in 1886 van de band, maar nooit eerder veranderde de stand van de autotechniek zo snel als tijdens de afgelopen jaren. Gelukkig is onze garage rijk aan vaklieden die zich voortdurend laten bijspijkeren en die cursussen / bijscholing volgen om al die snelle veranderingen in de techniek van auto’s te kunnen pareren. Rijdt u elektrisch? Dat is voor ons geen probleem.

Een complete dienstverlening

Met al uw behoeften op automotive gebied kunt u in ons autobedrijf vanuit Beek en Donk terecht. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Wij zijn dealer van nieuwe Opel personenwagens;
  • Wij beschikken tevens over een van de grootste gemengde occasioncenters in de regio;
  • Breng uw voertuig voor onderhoud of reparatie;
  • Kom langs voor taxatie, ook in geval van schade;
  • Wij bieden financieringsopties;
  • Auto huren, dat is nu ook mogelijk.

Auto Corsten, tot uw dienst!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit