Skip to content

Corsten: legio SUV occasions op voorraad

Bent u op zoek naar een uitstekende SUV occasion? Kom dan eens langs in onze showroom in Mariahout. Corsten Auto beschikt op ieder willekeurig moment over minimaal 150 gebruikte voertuigen die in topconditie zijn en waar u als (minimaal) tweede berijder nog jaren mee vooruit kunt. In ons ruime assortiment gebruikte wagens vindt men ook altijd wel een aantal SUV occasions die zeer gunstig geprijsd zijn.

Wat is een SUV occasion eigenlijk?

Dat het bij SUV occasions om gebruikte wagens gaat dat zal u duidelijk zijn. Een occasion is een 2e hands voertuig. Maar waar het begrip SUV voor staat, dat leggen wij u graag uit.

Een SUV is een “sports utility vehicle” oftewel een voertuig met een verhoogde bodemvrijheid. Dergelijke auto’s hebben dus een hoge instap en een rechte zit en veel mensen vinden dat prettig. Een traditionele stationwagen kent een model dat vaak relatief laag bij de grond zit. Een SUV occasion heeft net als een stationwagen veel ruimte om passagiers en lading te vervoeren. Het gaat dus traditioneel om voertuigen van formaat. In veel gevallen zijn onze SUV occasions ook nog voorzien van off-road-techniek middels vierwielaandrijving (4WD).

Dergelijke voertuigen zijn niet nieuw maar bestaan al sinds 1970 toen de Range Rover werd geïntroduceerd. De term “SUV occasion” wordt echter sinds ruim 15 jaar meer en meer gehanteerd en is een term die is over gewaaid vanuit Amerika.

Bekijk het aanbod van Corsten

Bekijk ons fraaie aanbod SUV occasions en maak een selectie via onze website. Vervolgens nodigen wij u graag uit om de auto’s van uw keuze in onze showroom te komen bekijken en wellicht zelfs een proefrit te maken. Heeft u ook behoefte aan onderhoud van uw SUV occasion? Daarvoor kunt u na aankoop in de vakgarage van Corsten terecht. Tot binnenkort!