Skip to content

Professioneel auto onderhoud bij Breugel

Voor een onderhoudsbeurt voor uw auto kunt u goed terecht bij ons bedrijf Auto Corsten. U kunt zich immers al meer dan 50 jaar voor al uw auto-gerelateerde behoeften wenden tot een van de ervaren medewerkers van ons bedrijf.

Wij zijn een full-service automobielbedrijf. Afgezien van onze showrooms vol met de nieuwste Opel-exemplaren en de allerbeste occasions, beschikken wij ook over een hypermoderne, goed ingerichte werkplaats. Wij voorzien uw huidige auto van apk terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. Wilt u niet wachten maar ook niet immobiel zijn? Neem dan een leenauto mee en rij terug naar huis in Breugel terwijl wij uw auto apk of reparatie uitvoeren.

Algemene Periodieke Keuring: zo gebeurd

Van apk tot reparatie, het moet perfect en doeltreffend uitgevoerd worden. De basis daarvoor wordt gevormd door een team van monteurs die stuk voor stuk goed op geleid zijn en blijven. Wij zorgen dat onze mensen voortdurend ‘up-to-date’ blijven ten aanzien van de allerlaatste stand van de autotechniek. Met behulp van de allernieuwste testapparatuur lezen wij uw voertuig uit, sporen wij storingen op en stellen wij preventief defecten vast. De apk keuring van uw auto voeren wij bij voorkeur uit in combinatie met auto onderhoud. Dan bent u daarna weer langdurig zorgeloos mobiel.

Voor al uw wensen omtrent milieuvriendelijk vervoer

De apk op uw auto is er niet alleen ter waarborging van uw veiligheid. Ook wordt zo zeker gesteld dat de milieubelasting conform de normen is. Wij van Auto Corsten zijn in de loop der jaren net als het Nederlandse wagenpark steeds ‘groener’ geworden. U kunt vanuit Breugel dan ook niet alleen bij ons terecht voor auto keuring, reparatie en auto onderhoud. Wij beschikken ook over een breed assortiment nieuwe en gebruikte elektrische en hybride voertuigen bestemd voor verkoop.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit