Skip to content

Optimale onderhoudsbeurt van uw auto in Son

Voor iedere autoliefhebber in Son zou Auto Corsten inmiddels een bekende naam moeten zijn. Wij zijn een full-service bedrijf op automotive gebied. In onze moderne en goed geoutilleerde werkplaats beschikken wij over alle faciliteiten om uw voertuig grondig mee te kunnen controleren en t.b.v. auto onderhoud en auto reparatie.  

Vergaande deskundigheid, dat is wat u in Son van ons als garagebedrijf verwacht. Onze vaklieden en technici zijn dan ook breed opgeleid. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, ook op het gebied van elektrisch en hybride rijden. En ook voor de aanschaf van een tweedehands APK auto kunt u bij ons terecht.

Kies voor autobedrijf Corsten nabij Son

1 adres voor al uw vraagstukken omtrent auto gerelateerde mobiliteit. Dat is nog eens handig. Want wij verzorgen niet alleen uw auto keuring en de verrichting van periodiek onderhoud en auto reparatie. Wij beschikken ook over een breed aanbod voertuigen voor verkoop, zowel gebruikt als gloednieuw. Wilt u uw auto in Son zelf verkopen, laat het ons weten en wij doen u een interessant aanbod. Ook wanneer u de investering in een nieuw voertuig liever niet in één klap doet kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook financieringsmogelijkheden zoals autolease aan. Nergens in de regio Son vindt u een autobedrijf met zo’n brede dienstverlening. Wij zijn graag een autoleven lang uw partner in automotive.

Al 50 jaar een échte alleskunner

Wij zijn trots op de wijze waarop ons bedrijf zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld en zijn service steeds verder heeft verbreed. Wij zijn generalist en specialist tegelijk. Breng een bezoek aan onze showroom of vakgarage voor o.a. :

  • Uw periodieke auto apk;
  • Gunstig geprijsd onderhoud en reparatie;
  • De aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Kiest u voor Corsten nabij Son, dan zit u ‘gebakken’ voor wat betreft de zorg omtrent uw mobiliteit. Neem contact met ons op. Of beter nog, breng ons een vrijblijvend bezoek.