Skip to content

Opel vakgarage

Zoekt u een officiële Opel-Dealer en vakgarage in uw omgeving? Kom naar Mariahout net ten Noorden van Eindhoven en maak kennis met ons trotse bedrijf: Auto Corsten BV.

Al bijna 50 jaar lang houden wij ons binnen ons familiebedrijf bezig met het aanbieden van een totaaldienstverlening op het gebied van automotive aan onze trouwe klanten. Onze onderneming is in die tijd uitgegroeid tot een full-service auto bedrijf.

Opel als automerk ligt ons in het bijzonder na aan het hart. U kunt bij ons dan ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Opel maar ook voor Opel onderhoud. In Onze Opel vakgarage werken echte specialisten aan wie u het onderhoud van uw voertuig met een gerust hart kunt overlaten.

Opel garage met een aanbod van diverse diensten.

In onze Opel garage kunt u terecht voor:

  • Opel onderhoud en reparatie;
  • Apk-keuringen en roetmetingen;
  • Schadeherstel en schadetaxaties;
  • De aanschaf (en evt. montage) van onderdelen en accessoires;
  • Etc.

Hoewel wij ons presenteren als Opel vakgarage is ons garagebedrijf onafhankelijk en kunt u ook terecht bij ons voor bovenstaande werkzaamheden ten aanzien van auto’s van andere merken. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en hebben zelfs een speciale afdeling voor lichte bedrijfswagens.

Bezoek onze Opel garage!

Een bezoek aan onze Opel garage in Mariahout is de moeite waard. Afgezien van de nieuwste Opel-modellen beschikken wij ook over een occasioncentre van aanzienlijke omvang. U treft hier gebruikte wagens van diverse merken aan die allen in topconditie verkeren.

Ieder voertuig dat wij aankopen of innemen wordt door de kwaliteitsmedewerkers van onze Opel vakgarage intensief geïnspecteerd en eventuele gebreken worden verholpen. Iedere occasion, een Opel of van een ander merk, heeft in de toekomst echter ook onderhoud nodig. Aangezien wij uw voertuig al van haver tot gort kennen, zien we u ook na aankoop graag terug in ons garagebedrijf.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan verder op onze website of kom gerust eens langs.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit