Skip to content

Opel occasions in overvloed bij Corsten Auto

Corsten Auto in Mariahout is dealer van het merk Opel. Bij ons kunt u terecht voor gloednieuwe voertuigen van dit merk in alle modellen. Veel van onze vaste klanten komen na verloop van tijd weer terug bij ons en leveren dan hun oude Opel in bij de aanschaf van een nieuw exemplaar. Is een nieuwe Opel kopen u toch wat te kostbaar, profiteer hier dan van en ga voor een van onze kwalitatief uitstekende Opel occasions.

In onze showroom met meer dan 250 gebruikte voertuigen van diverse merken vindt u vast en zeker ook die Opel occasion die voldoet aan al uw eisen en wensen. Al onze voertuigen, ongeacht het merk, worden bij inname uitgebreid geïnspecteerd. Geborgen verbreken worden verholpen. Ook wanneer u gaat voor een (Opel) occasion bent u bij Auto Corsten gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Op zoek naar een Opel Occasion? Bezoek dan onze showroom

Wat de Opel occasions die wij verkopen extra betrouwbaar maakt is dat veel van deze voertuigen ook in onze eigen vakgarage in onderhoud zijn geweest. Wilt u de onderhoudshistorie wel eens zien dan kunnen wij u daar tot in detail over informeren. De vakmensen van de garage van Auto Corsten onderhouden en repareren op dagelijkse basis een groot aantal voertuigen van diverse merken. Als typisch Brabants autobedrijf zoeken wij naar de optimale, langdurige relatie met onze klanten. Wij zijn niet alleen gericht op enkel de verkoop van een gebruikt voertuig of van een Opel Occasion. Nog liever verrichten wij namelijk ook service en reparatie voor u zodat wij u ook in de toekomst optimaal kunnen ondersteunen in uw mobiliteitsvraagstuk.

Bezoek onze showroom of kijk eens rond naar het aanbod op onze internetsite.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit