Skip to content

Opel expert vlakbij Veghel

Hé dat is nog eens handig. Want via de A50 of de N279 bent u binnen 10 minuten vanuit Veghel met de auto bij Opel vakgarage Corsten in Mariahout. Ons bedrijf biedt alle faciliteiten waar u als Opel-liefhebber behoefte aan heeft.

Ook wij geven de voorkeur aan het automobielmerk Opel. Al meer dan 150 bewijst het merk zich iedere dag opnieuw. En iedere dag spannen de techneuten van Opel zich in om nieuwe, betere, efficiëntere voertuigen van dit merk te ontwikkelen. Ook elektrisch natuurlijk. Voor een proefrit in zo’n gloednieuwe Opel kunt u in onze garage vanuit Veghel vrijblijvend langskomen. Maar Corsten is niet alleen Opel dealer maar biedt meer.

Kom ook langs voor de beste Opel occasions in de regio Veghel

Een Opel occasion is een betrouwbare occasion, zeker wanneer die in de showroom van Corsten staat. Regelmatig nemen wij inruilvoertuigen van onze tevreden klanten in. Voertuigen die na jarenlange dienst nog steeds op en top functioneren. Maar menig Opelrijder neemt alleen genoegen met de meest actuele versie op het gebied van autotechniek.

Is een wat oudere auto voor u in Veghel geen probleem? Kom ons aanbod gebruikte wagens dan eens in onze showroom bekijken. Iedere Opel is grondig nagekeken in onze werkplaats. Besluit u tot aankoop dan bent u in Veghel verzekerd van een voertuig van topkwaliteit. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Een complete mobiliteitsdienstverlening

Corsten Opel specialist biedt de meest uitgebreide mobiliteitsservice van de hele regio Veghel. Afgezien van aanschaf, onderhoud en reparatie bieden wij ook service op het gebied van financiering. Daarnaast zijn wij actief in de ver- en aankoop van voertuigen en bemiddelen wij als onafhankelijke partij bij autoverkoop.

Bent u op de een of andere wijze niet zo’n Opel-fan? Dan is het toch de moeite waard om eens langs te komen. Onze occasionshowroom bevat namelijk ook topkwaliteit voertuigen van andere merken. En is aankoop voor u geen optie, dan kunt u bij ons zelfs terecht voor autohuur.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit