Skip to content

Opel dealer regio Helmond

Vlak voor de eeuwwisseling – en voor de goede orde, dan bedoelen we die van de 19e naar de 20e eeuw – produceerde Adam Opel in 1899 de allereerste Opel-auto vanuit zijn onderneming. Tot dan toe had hij zich gericht op de vervaardiging van naai- en textielmachines. Gelet op de industriële textielhistorie van Helmond zou u dat moeten aanspreken. Misschien is het wel daarom dat u, bewust of onbewust, uw hart aan het merk Opel verloren heeft. En dat u daarom nu op zoek bent naar een gespecialiseerde garage in de regio Helmond.

Kent u ons nog niet? Die kans achten wij klein, maar dan hebben wij een prettige mededeling voor u. Opel specialist Corsten is gevestigd op steenworp afstand van Helmond. Zowel voor een nieuw als gebruikt voertuig van dit type, alsmede voor onderhoud en reparatie van uw degelijke Duitse mobiel, kunt u bij ons terecht.

Neem een kijkje in onze Opel werkplaats vanuit Helmond

Bent u geïnteresseerd in autotechniek dan vertellen onze medewerkers u er graag meer over. Ieder van onze vaklieden laat zich periodiek extra bijscholen om service te kunnen blijven verlenen bij de huidige stand van de techniek. En dat is nodig want er verandert voortdurend veel in autoland, ook bij dit topkwaliteit Duitse merk.

Zelfs als Opel expert is het noodzakelijk dat wij ons voortdurend blijven bekwamen. Nieuwe vormen van aandrijving, elektrisch, milieuvriendelijker, nieuwe veiligheidssystemen en meer en meer integratie van ICT in het voertuig zorgen voor uitdagingen. Maar die gaan wij graag aan.

Van Kadett to Mokka, een hele reis

Weet u het nog? Op enig moment in de 20e eeuw kwam je de Opel Kadett op bijna iedere straathoek in Nederland tegen. Betaalbaarheid en betrouwbaarheid waren echt aan dit merk besteed. En nog steeds. Kom maar eens langs in onze showroom vanuit Helmond en bekijk onze Opel occasions, niet zelden jarenlang perfect onderhouden via onze Opel vakgarage.

En hoewel de naam Corsa inmiddels alweer vanaf 1982 meegaat, is er ook een nieuwe variant beschikbaar. En ook die bekijk je, krasvrij en glanzend en zonder ook maar 1 kilometer op de teller bij Opel dealer Corsten.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit