Skip to content

Opel dealer Lieshout en omgeving

Autobedrijf Corsten is uw Opel specialist in Lieshout en omgeving. Google op Opel, en ontmoet Corsten!

Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen als Opel liefhebber. Een opsomming van ons aanbod:

  • Een testrit in- en aanschaf van ieder type 1e hands Opel personen- of bedrijfswagen;
  • Een goed aanbod Opel-occasions en gebruikte wagens van andere merken;
  • Ideale financieringsproducten t.b.v. aanschaf van uw voertuig;
  • Een hoogwaardige Opel vakgarage voor alles op het gebied van onderhoud en reparatie.

Dé Opel expert voor u in Lieshout

Welke auto past bij u? Welke mogelijkheden biedt Opel op het gebied van elektrisch rijden? Welke Opel-bedrijfswagen is voor mijn bedrijfsvoering ideaal? Het zijn zomaar een aantal vragen die wij graag voor u beantwoorden. Opel garage Corsten heeft een breed aanbod qua producten en diensten en daaruit destilleren wij graag de ideale oplossing voor u.

En afgezien van de aanschaf van een nieuw of gebruikt voertuig of onderhoud daarvan, zijn wij ook altijd benieuwd naar welk voertuig u ons te verkopen heeft. U krijgt er gegarandeerd een eerlijke prijs voor terug wanneer wij tot de conclusie komen dat uw auto een aanwinst is voor onze occasion voorraad.

Gegarandeerd mobiel

Onze Opel werkplaats waar u vanuit Lieshout in 5 minuten naartoe rijdt, vormt het hart van onze bedrijfsvoering. Hier waarborgen we de kwaliteit van onze Opel occasions en gebruikte voertuigen van andere merken. Tevens waarborgen we hier dat onze vaste Opel klanten 24 uur per dag mobiel blijven door middel van preventief en repressief onderhoud.

Het merk Opel, ongeacht of er sprake is van een nieuw voertuig of een occasion, staat voor Duitse degelijkheid. Dat betekent een voertuig waarop u kunt en durft te vertrouwen. Mocht er sprake zijn van een calamiteit. Of bent u uw auto even kwijt voor een controle of APK. In dat geval hebben wij een aantrekkelijke voorraad leenauto’s ter beschikking.

Bij Opel dealer Corsten staan we nooit stil. En u dus ook niet!

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit