Skip to content

Allround autobedrijf nabij Milheeze,

Als gerenommeerd autobedrijf actief in de omgeving van Milheeze houden wij graag zo nu en dan de auto-gerelateerde statistieken van steden en dorpen nabij onze auto werkplaats bij. Milheeze telde recent 1.289 auto’s op een huishoudenaantal van 914. Dat is bijna 2 auto’s per huishouden dus en dat is relatief veel.

Verwonderlijk is dat natuurlijk niet. Want door de kleinschaligheid zijn de mensen in uw dorp tamelijk afhankelijk van voorzieningen in de grotere omliggende steden. Een auto garage met full service werkplaats ontbreekt bijvoorbeeld in Milheeze.

Corsten is dé garage voor uw auto

Gelukkig hoeft u slechts een ruim kwartiertje op pad met de auto via de N604 om Autobedrijf Corsten vanuit Milheeze te bezoeken. Een bezoek is naar onze mening echter meer dan de moeite waard. Want voor iedere vorm van onderhoud en ieder type reparatie kunt u in onze auto werkplaats terecht. Onze medewerkers worden op continue basis bijgeschoold om ook de laatste stand van de autotechniek te kunnen servicen.

Een full service werkplaats houdt in dat u afgezien van onderhoud, reparatie en APK ook terecht kunt voor schadetaxatie en -herstel. Bent u op zoek naar mogelijkheden ter verfraaiing van uw voertuig in Milheeze? Wij hebben de accessoires in huis die zorgen voor extra stijl en luxe.

Bent u wellicht niet eens aan een nieuw voertuig toe?

Onze auto garage is dealer van het Merk Opel en in dit opzicht de meest gerenommeerde Opelgarage in de regio Milheeze. Kom langs voor een proefrit in een spiksplinternieuwe versie van de laatste Opel-modellen. Gaat u liever voor een occasion? Wij bieden een breed assortiment top-occasions aan, ook van andere modellen. Onze vaklieden waarborgen de kwaliteit.

Autobedrijf Corsten is uw bezoek vanuit Milheeze meer dan waard.