Skip to content

Dé Opel specialist in uw regio Lierop

Lierop is met zijn ruim 2.000 inwoners een klein dorp, maar door de ligging direct aan de A67 en de N266 uiterst goed per auto te bereiken. En die auto………dat wordt natuurlijk een Opel. Want Opel staat voor betaalbare, Duitse degelijkheid. Helaas is er geen echte Opel dealer in Lierop gevestigd. Als Opel specialist nodigen wij van Autobedrijf Corsten u echter van harte uit om ons bedrijf in Mariahout te bezoeken.

Corsten is uw Opel expert in de regio Lierop. Binnen 20 minuten te bereiken via de N266. Bij ons vindt u niet alleen een showroom waar u een proefrit kunt maken in de allernieuwste Opelmodellen. Wij beschikken ook over een occasioncenter met daarin topkwaliteit gebruikte wagens van het merk Opel en andere merken.

Wij zijn ook uw Opel vakgarage

Bezoek vanuit Lierop onze werkplaats van waaruit wij een zeer brede serviceverlening aanbieden aan de hedendaagse Opel-rijder.

  • Onderhoud en reparatie zijn bij ons in goede handen;
  • Kom naar ons voor uw jaarlijkse Apk-keuring;
  • Behoefte aan extra features? Wij installeren ze voor u;
  • Ook schadetaxatie en -herstel is mogelijk bij ons.

Bezoek onze Opel garage en rij terug naar Lierop met een van onze leenauto’s. Wij bieden topkwaliteit service en waarborgen dat onze klanten te allen tijde mobiel blijven.

Laat u verrassen

De nieuwste Opelmodellen in onze showroom zijn het bekijken meer dan waard. Maak gerust een proefrit en laat u door onze specialisten bijpraten over alle bijzonderheden. Gaat u ook absoluut voor dit Duitse merk maar is een nieuw voertuig u te kostbaar? Bekijk dan onze Opel occasions. Een Opel occasion biedt de Opel-fan in Lierop topkwaliteit vervoer maar tegen een sterk gereduceerde prijs.

Auto Corsten is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Kent u ons nog niet? Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit