Skip to content

Opel dealer gevestigd nabij Gemert

De Opel garage van Corsten Auto’s is gelegen vlakbij Son in het Oosten van Noord-Brabant. Opel heeft op het Europese vasteland een marktaandeel van meer dan 5% van alle voertuigverkopen. 1 op de 20 mensen kiest dus bij aankoop voor Duitse degelijkheid, maar met een frisse, eigentijdse uitstraling. Het merk is dan ook een van de grootste autofabrikanten van ons continent. Wij zijn er daarom ook maar wat trots op dat wij gelden als dé Opel specialist gevestigd nabij Son.

Als Opel expert vertellen wij u ook graag wat meer over de historie van dit prachtige voertuigmerk, dat alweer meer dan 150 jaar geleden werd opgericht. Inmiddels biedt het werk aan ongeveer 40.000 medewerkers die ieder jaar ruim 1 miljoen Opel-voertuigen fabriceren. Van daaruit nemen de vaklieden van onze Opel werkplaats het van hen over en zorgen ze dat deze voertuigen ook in de toekomst voortdurend in topconditie blijven.

Onze Opel vakgarage nabij Son

Schaft u een Opel aan via Corsten dan zwaaien wij u met een gerust hart uit. Toch hopen we onze klanten weer (snel) terug te zien, en gelukkig gebeurt dat ook overwegend. Want onderhoud verbetert de rijeigenschappen van een voertuig en vermindert de ‘costs-of-ownership’. In onze Opel vakgarage werken enkel perfect opgeleide en ervaren automonteurs die de volle breedte van de autotechniek beheersen en die u voorzien van diensten zoals:

  • onderhoud en reparatie;
  • het uitvoeren van periodieke Apk-keuringen en het verrichten van roetmetingen;
  • schadeherstel en taxatie in geval van calamiteit.

Ook als u ondernemer bent in de regio Son dan kunt u van de vakkundigheid van onze mensen in de Opel werkplaats van Corsten op aan. Wij beschikken zelfs over een speciale afdeling gericht op reparatie van lichte bedrijfsauto’s. Klaar terwijl u wacht!

Ook voor een fraaie Opel occasion

Niet iedereen in de regio Son is geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuw voertuig. De aanschafprijs is hoger en gebruikte wagens zijn dikwijls nog bijna net zo goed. Geldt dat ook voor u, kom dan langs voor een testrit in een van de vele Opel occasions die wij in onze showroom hebben staan. Bent u vooral geïnteresseerd in andere voertuigmerken? Ook die zult u hier aantreffen.

U heeft dus heel wat te kiezen bij Auto Corsten.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit