Skip to content

Opel dealer gevestigd nabij Gemert

Het eerste voertuig van het merk Opel werd op de valreep van de 19e eeuw, pas in 1899 geproduceerd. Inmiddels rijden er op de hele wereld maar liefst 1,4 miljard auto’s rond waarvan 9 miljoen in Nederland. Opel neemt ongeveer 12% van alle verkochte occasions in Nederland voor zijn rekening.

In mei 2023 telde Gemert volgens openbare statistieken 9.190 voertuigen van het type ‘personenauto’. Omgerekend moeten er in uw woonplaats dan toch al gauw bijna 1.000 auto’s van het merk Opel rondrijden. Naar ons gevoel zou dat ook wel kunnen kloppen, want wij verwelkomen met regelmaat een Opel in onze werkplaats van voertuigeigenaren afkomstig uit Gemert.

Dé Opel specialist in de regio Gemert

Voor een nieuwe Opel ga je naar Auto Corsten in Mariahout, vlakbij Gemert. Een Corsa, Astra, Crossland, Grandland of Mokka, u vindt ze in onze showroom. Kom gerust een proefrit maken. De aanwezige Opel expert van dienst vertelt u graag alles over het type waarop u uw oog hebt laten vallen.

En bij Corsten kom je terug! Bijvoorbeeld voor betrouwbaar onderhoud in onze Opel vakgarage. Wij waarborgen dat alles blijft functioneren en u mobiel blijft. In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats kunt u op uw reparatie wachten terwijl u een heerlijke kop koffie drinkt. Maar u kunt ook gratis een van onze leenauto’s meenemen.

Interessant occasion aanbod

Maar als u er dan toch bent, neem dan ook eens een kijkje in onze speciale showroom met daarin de grootste verzameling topkwaliteit Opel occasions en gebruikte voertuigen van andere merken die in Gemert en omstreken maar te vinden zijn.

Met regelmaat vindt u in onze showroom een Opel occasion die oorspronkelijk nieuw bij ons is aangeschaft, maar die inmiddels door de tevreden eigenaar voor een nieuw exemplaar is ingeruild. Bij de inname doen wij een zeer grondige check t.a.v. het functioneren. Leuk als 2e wagen maar ook prima als 1e gezinsauto.