Skip to content

Opel dealer en Opel garage Beek en Donk

Kiest u voor Opel, dan heeft u geluk. Want dé specialist op dat gebied is direct bij u in de regio Beek en Donk gevestigd. Komend vanuit Lieshout zijn wij direct aan de doorgaande weg in Mariahout gevestigd. Heel eenvoudig bereikbaar dus.

Kom eens langs en bekijk ons uitgebreide assortiment nieuwe voertuigen van uw favoriete merk. Behoefte aan reparatie of onderhoud? De vaklieden van onze Opel werkplaats staan altijd voor u klaar. En ook voor een top Opel occasion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. In onze ruime showroom vindt u op ieder moment minimaal 250 gebruikte voertuigen van absolute topkwaliteit.

Opel expert regio Beek en Donk

Opel verkoopt jaarlijks meer dan 1 miljoen nieuwe voertuigen over de hele wereld. Het merk beschikt dan ook over een tiental productielocaties en vanuit 3 plaatsen op de wereld worden nieuwe innovaties gerealiseerd. Het merk kent een historie die teruggaat tot meer dan 150 jaar. Duitse degelijkheid en innovativiteit worden in het merk Opel verenigd. Wij van Corsten zijn er dan ook trots op dat wij dé premium dealer van dit geweldige merk zijn voor de regio Beek en Donk.

De absolute kwaliteit van de voertuigen ziet men terug in het aanbod hoogwaardige Opel occasions. Een auto van dit merk garandeert een lang en zorgeloos ‘autoleven’. Kiest u voor Opel dan kiest u voor comfort en zekerheid.

Alles wat uw liefhebbershart begeert

In onze Opel vakgarage nabij Beek en Donk werken de best opgeleide monteurs op het gebied van autotechniek, specifiek gerelateerd aan het merk van uw voorkeur. U kunt bij ons als dealer terecht voor bezichtiging van en een proefrit in de nieuwste voertuigtypes van dit merk. U vindt hier onder andere de laatste versie van de vertrouwde Corsa, de Astra, de Crossland en de Opel Mokka. En u bent verzekerd van feilloze, levenslange mobiliteit door continue ondersteuning die onze Opel werkplaats u biedt.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit