Skip to content

Corsten: Opel dealer in Mariahout

Auto Corsten BV is een van de officiële Opel dealers die u in Brabant kunt vinden. Ons bedrijf is gevestigd in Mariahout. Dat is niet ver van Beek en Donk gelegen in oostelijk Brabant, net iets boven Eindhoven. Vanuit die plaats is onze showroom en werkplaats via de A50 in een mum van tijd te bereiken.

Zoekt u een Opel dealer in Brabant waar u met een bakje koffie erbij uitgebreide uitleg krijgt over het voertuig dat u beoogt? Wilt u dat gemoedelijkheid en professionaliteit gecombineerd worden? Breng dan een bezoek aan ons bedrijf en bekijk onze voorraad nieuw voertuigen en occasions.

Ook een van de meeste gerenommeerde Opel dealers op het gebied van occasions

Wij zijn Opel dealer en vanuit die rol verkopen wij dikwijls nieuwe voertuigen van dit merk aan onze vaste klantenkring. Dat zijn mensen en bedrijven die stuk voor stuk tevreden zijn over onze dienstverlening en die ons hun vertrouwen schenken. Veel voertuigen worden daarom ook permanent ter onderhoud en reparatie aangeboden in onze vakgargage. Wij zijn namelijk niet alleen Opel dealer in Brabant maar bieden een totaalservice aan. Op die manier krijgen wij ook regelmatig gebruikte Opels terug als occasion. Naast verkoop van nieuwe Opels zijn wij dus ook een van de meeste gerenommeerde Opel dealers als het gaat om occasions van dat merk.

Kom langs in onze showroom

Als gerenommeerd Opel dealer en Vakgarage beschikken wij over een showroom waarin u een uitgebreid aantal occasions aantreft. In alle gevallen gaat het om auto’s die in topconditie zijn, ongeacht hun gebruiksstatus. Ook voor de toekomst zit u met Opel dealer Corsten in Mariahout in Brabant goed. Onze vakgarage waarborgt dat u voortdurend prettig en probleemloos verder kunt rijden.