Skip to content

Opel Corsa occasions en Opel Mokka occasions

Bent u op zoek naar Opel occasions van het type Corsa of Mokka? Dan bent u bij autobedrijf Corsten aan het goede adres. Wij hebben op ieder willekeurig moment minimaal 150 prima occasions op voorraad. En omdat wij erkend Opel dealer zijn beschikken wij natuurlijk ook over die specifieke Opel occasion die u zoekt. Bij ons vindt u onder andere:

  • Opel Corsa occasions;
  • Opel Mokka occasions (1e generatie);
  • Sportieve Opel Corsa OPC line occasions;
  • Die bijzondere Opel Mokka X occasion waar u net naar op zoek was;

Alle occasions bij Corsten zijn uitgebreid getest

Vrijwel dagelijks komen er nieuwe auto’s en occasions bij ons binnen. Opel Corsa Occasions hebben een zeer betrouwbare reputatie. Opel is en blijft immers garant staan voor Duitse degelijkheid. Wilt u een Corsa met een sportievere uitstraling, kies dan voor de Corsa OPC. De OPC-line kleedt dit type auto aan met onder andere een fraaie voorspoiler, sideskirts en verchroomde onderdelen.

Iedere inruilauto die wij bij Auto Corsten binnenkrijgen, wordt uitgebreid getest en nagekeken door onze experts. Wij garanderen de kwaliteit. Als onze occasions zijn te koop voor netto-meeneemprijzen, voor budgetprijzen dan wel voor full-service verkoopprijzen. Vanzelfsprekend inclusief volledige BOVAG garantie.

Breng een bezoek aan onze fraaie showroom!

Ook voor een Opel Mokka occasion en de opvolger van de oorspronkelijke Mokka, de Opel Mokka X, kunt u in onze showroom terecht. Maak gerust een proefrit en laat u vrijblijvend informeren door een van onze verkoopmedewerkers.

Bij Auto Corsten sturen we graag aan op een lang-termijn-relatie met onze klanten. Wij beschikken immers over een totaalaanbod voor zowel de particuliere als de zakelijke autoconsument. Ook voor onderhoud en service kunt u namelijk bij ons terecht. Kom langs bij ons in de gemeente Laarbeek ten Noorden van Helmond en bezoek onze showroom! Ons bedrijf is uitstekend bereikbaar via de A50 vanuit de richting Eindhoven en Veghel.