Skip to content

Op zoek naar een autobedrijf nabij Gemert

Bent u op zoek naar een auto werkplaats gelegen in of nabij Gemert? Zo’n full service werkplaats waar u terecht kunt voor alle soorten reparaties en vormen van onderhoud? Ook voor hoogwaardige expertise op het gebied van elektrisch rijden? Waar u ook kunt aankloppen voor vakkundig schadeherstel na een aanrijding of ander malheur? RDW-erkend? Auto Corsten in Mariahout staat u graag ten dienste.

Rij vanuit Gemert richting Beek en Donk. Neem de N615 en sla in Lieshout af bij de rotonde nabij de welbekende Bavaria brouwerij. Na luttele kilometers vindt u direct gelegen aan de provinciale weg onze auto garage, op krap 10 kilometer afstand van Gemert. U bent van harte welkom!

Een garage die alle faciliteiten biedt t.b.v. uw auto in Gemert

Corsten biedt een totaalservice. Voor al uw behoeften op het gebied van automotive-mobiliteit kunt u bij ons terecht. Een greep uit onze diensten:

  • Wij zijn een vakgarage;
  • Verrichten ook complexe vormen van schadeherstel;
  • Zijn lid van de Bovag en verzorgen uw verplichte Apk-keuring;
  • Leveren onderdelen en accessoires, ook om uw voertuig van meer luxe en comfort te voorzien;
  • Bieden u een topkwaliteit pechhulp en leenvoertuigen in geval van reparatie en onderhoud.

Maar er zijn meer redenen om net wat verder naar ons autobedrijf vanuit Gemert te rijden. Want ook voor nieuwe en gebruikte voertuigen kunt u bij ons terecht. Bovendien verzorgen wij de in- en verkoop van auto’s en bieden wij een bemiddelingsservice aan. Door middel van onze financieringsproducten maakt onze auto garage de aankoop van ieder voertuig voor u in Gemert mogelijk. Ook wanneer u nu even niet over alle geldmiddelen daartoe beschikt.

Corsten: voor al uw auto gerelateerde zaken

Een full service werkplaats waar u uw hele leven terecht kunt met alle vraagstukken omtrent de totale levensduur van uw voertuig. Van aankoop tot waarborging van mobiliteit, verkoop en aankoop van een nieuw auto. Corsten maakt het u gemakkelijk. Zo wordt autorijden nog veel prettiger.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit