Skip to content

Ook voor autoverhuur in Laarbeek ga je naar Auto Corsten

Auto Corsten is al sinds jaar en dag een begrip in de hele gemeente Laarbeek voor wat betreft een totaaldienstverlening op automotive gebied. Auto eigenaren kunnen hier voor al hun behoeften terecht. Maar bent u wellicht geen voertuigbezitter en wilt u dat ook niet worden? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Het is namelijk ook mogelijk om een auto te huren via ons adres.

Auto verhuur bij Corsten auto’s loopt via autoverhuurplatform Oscar.nl, met op dit moment reeds tientallen onafhankelijke franchisevestigingen op het gebied van ‘autohuren’ in Nederland. Corsten in Laarbeek is er daar 1 van.

Een auto op maat huren voor die ene specifieke aangelegenheid

Oscar.nl maakt het mogelijk om bij Corsten in Laarbeek een auto te huren tegen een gereduceerde huurprijs maar met high-quality-service. Zoekt u een ruimere wagen om mee op vakantie te gaan? Kies voor auto huur in de vorm van een riante Opel Insignia of VW Passat. Verhuisplannen? Huur een Opel Movano Bestelbus uit 2017 voor nog geen € 75 per dag. Heeft uw kind een kinderfeestje en kunt u niet alle feestgangers in uw eigen auto kwijt? Autoverhuur Corsten beschikt over een Ford Transit Personenbus die plaats biedt aan niet minder dan 9 personen.

Voor een nog vollediger aanbod

Bij Corsten in Laarbeek laten we graag iedereen profiteren van ons aanbod en onze dienstverlening op automotive gebied. Door middel van onze activiteit van auto verhuur, bieden we de inwoners van Laarbeek nog meer mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. Voor geen enkel voertuigmodel dat wij ten behoeve van auto huur aanbieden is een speciaal rijbewijs nodig. Ook niet voor onze bestel- of verhuisbussen. Een regulier rijbewijs is voldoende.

Wilt u steeds weer vooruit? Auto Corsten zorgt ervoor.

Bezichtigingen op afspraak

I.v.m. vakantie en personeelsbezetting verzoeken we u om een afspraak te maken voor bezichtigingen en proefritten. Zo weet u zeker dat de auto voor u klaar staat.

Bedankt voor uw begrip.

Auto Corsten logo wit